
VAKKO HOTEL SUMAHAN BOSPHORUS MICHELIN KEY İLE ÖDÜLLENDİRİLDİ
Boğaz’ın zarafeti, Vakko’nun mükemmellik anlayışıyla buluştu.
Vakko Hotel Sumahan Bosphorus, otellerin tasarımı, estetik karakteri ve sunduğu özgün deneyimler üzerinden değerlendirilen Michelin Key listesinde yerini aldı.
Vakko’nun lüks konaklama dünyasındaki seçkin temsilcilerinden Vakko Hotel Sumahan Bosphorus, dünyanın en saygın konaklama değerlendirme platformlarından Michelin Guide tarafından verilen Michelin Key ödülüne layık görüldü.
Michelin Guide tarafından 2024 yılında başlatılan Michelin Key programı, gastronomi alanındaki Michelin yıldızlarının otelcilik dünyasındaki karşılığı olarak kabul ediliyor. Bu özel seçki; otellerin karakterini, mimari zarafetini, tasarımını, servis kalitesini ve misafirlere sunduğu özgün deneyimi değerlendiriyor.
Vakko’nun “modadan yaşam tarzına” uzanan vizyonunu yansıtan Vakko Hotel Sumahan Bosphorus, Boğaz’ın büyüleyici atmosferinde sunduğu estetik, konfor ve misafirperverliğiyle bu seçkin listeye Türkiye’den giren sayılı oteller arasında yer alarak fark yarattı.
Vakko Yönetim Kurulu Başkanı Cem Hakko, bu önemli başarıya ilişkin olarak şunları söyledi:
“Vakko olarak, modada olduğu gibi konaklama dünyasında da mükemmelliği, özgünlüğü ve zarafeti odağımıza alıyoruz. Vakko Hotel Sumahan Bosphorus’un Michelin Key ile ödüllendirilmesi, markamızın ‘lüks bir yaşam kültürü’ yaratma vizyonunun uluslararası platformda da takdir gördüğünün en anlamlı göstergesi oldu.”
Tarihi 19. yüzyıla dayanan, architecture + associés mimarlık şirketi tarafından tasarlanan Vakko Hotel Sumahan Bosphorus; Boğaz’ın kıyısında, modern lüksle tarihi dokuyu buluşturan benzersiz mimarisiyle dikkat çekiyor. Oteldeki her detay, Vakko’nun estetik çizgisi ve misafirlerine sunduğu “kişiye özel deneyim” anlayışıyla şekilleniyor.
Vakko Le Specialità, Caviar Kaspia ve Vakko L’Atelier Patisserie ile gastronomide de imzasını atan otel, aynı zamanda Small Luxury Hotels of the World koleksiyonunda yer alıyor. Tüm personeli, Vakko School of Hospitality and Service bünyesinde, dünyanın önde gelen otelcilik okulu EHL standartlarında eğitim almış profesyonellerden oluşuyor.
Michelin Key, Vakko Hotel Sumahan Bosphorus’un yalnızca bir otel değil, Türk misafirperverliğini çağdaş lüks anlayışıyla birleştiren bir deneyim noktası olduğunun da tescili niteliğinde.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek














