0

Yılbaşı için en harika plan hangisi diye sorarsanız, net bir cevap veremeyebiliriz. yine de önerilerimiz zihninize küçük fikir tohumları ekecektir. ancak şunu çok net söyleyebiliriz: O gece ne yaparsanız yapın, mutlaka sevdiklerinizle birlikte olun.

Yeni bir yılın başlangıcını neden kutladığımızı sorgularım bazen. Kimi zaman -özellikle bir önceki yılın muhasebesinin ardından- manasız gelir kırmızı-yeşil renklere bürünmüş ışıltılı sokaklar. 31 Aralık’a günler kala kaçacak delik aradığım çoktur. Ama ne olursa ol- sun, derinlerde bir yerde ufak bir coşku geriye doğru sayarken içim- de büyür. Yeni yıl, yeni umutlar demek ya… Başka ne var elimizde umutlardan başka…Yeni yılın ruhuna daha ilk Noel Baba kostümünü gürünce bürünenler, zorunlu alışveriş çılgınlığına kapılanlar, sevdik- leriyle bir araya gelmek için gün sayanlar… O özel gece için henüz program yapmadıysanız Avrupa kentlerinden İstanbul’un en şık res- toranlarına, kayak tatilinden şık bir otelde konaklamaya, naçizane tavsiyelerimize kulak verin. Klişe değil, KlasiK yılbaşı Kentleri “Paris mi? Gidecek daha klişe bir yer bulamadın mı?” Bu laf- lara kulak asmayın. Paris, New York, Londra, Roma, Berlin… Bu kentlerin her zaman gideri var. Mesela Paris: Işıltılar için- deki Eyfel, yılbaşı zamanı her zamankinden daha romantik.

Montmarte tepesinden Louvre Müzesi’ne, Notre Dame Katedrali’n- den Champs Élysées’ye gezip dolaştıktan sonra saatler gece yarısını gösterdiğinde fona Eyfel’i ve muhteşem havai fişek gösterilerini alıp sevgilinizin dudaklarına minik bir öpücük kondurmanın keyfi, hiçbir şeyle karşılaştırılamaz.

Üstelik konaklama için de dünyanın en zarif otelleri sizi ve beraber gitmeyi seçtiğiniz o özel kişiyi bekliyor. Louv- re Müzesi’yle Concorde Meydanı arasında kalan Hotel Le Meurice, Paris (0033 1 44 58 10 10; dorchestercollection.com), 1835’ten bu yana lüks otel deneyimini saray şatafatıyla birleştiriyor.

Binder1_044 Binder1_045 Binder1_046 Binder1_047 Binder1_048

↑ Back to top

Yorumlar

İlk yorum yapan siz olun.

Yorum yapın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.