Friends Of Orka’nın 3 Farklı Lezzeti, Sos Tutkunları Diledikleri An Ulaşsın Diye Artık bonVeno Mağazalarında!
bonVeno, misafirlerini yeni bir lezzet deneyimine davet ediyor. Orkun Işıtmak’ın markası Friends of Orka’nın Ballı Barbekü, Sriracha ve Orijinal Sos lezzetleri artık bonVeno mağazalarında yerini aldı. Aynı zamanda bonVeno’nun sevilen lezzeti bonVeno Sosislisi de Friends of Orka’nın karakteristik tadı olan acı sosu ile ‘’Orkalı Sosisli’’ olarak menüde yerini aldı.
Market ürünleriyle her öğün için pratik ve kaliteli yeme içme çözümlerini bir araya getirerek “Alışverişte Yeni Alışkanlık O” dedirten bonVeno, lezzet yolculuğuna yepyeni bir heyecan katıyor. Sos tutkunlarının sevdiği markalardan Friends of Orka’nın 3 farklı lezzeti “Ballı Barbekü, Sriracha ve Orijinal Sos”, online satışın ardından raflarla ilk kez bonVeno mağazalarında buluşuyor. Üstelik bu iş birliğine özel olarak “Orijinal Sos” ile hazırlanan “Orkalı Sosisli” de fark yaratan lezzetiyle menüde yerini alıyor.
Orkun Işıtmak’ın yüksek scoville biberleri, sosları insanlara denettirdiği videolar sonrası ünlü youtuber’ı yolda görenlerin “Abi yanında acı sos var mı?” sorularının ardından hayat bulan Friends of Orka markası; acıyı, aromayı ve eğlenceyi aynı şişede buluşturan özel reçeteleriyle İstanbul’un dört bir yanındaki bonVeno mağazaları ile artık sevenlerine çok daha kolay ulaşacak. Üç farklı lezzet seçeneğiyle raflarda yer alan Friends of Orka sosları; ister evde ister dışarıda, her öğünü lezzet oyununa dönüştürmeye aday.
bonVeno’nun efsane sosislisi, şimdi Orka dokunuşuyla daha da iddialı!
bonVeno mağazalarında en çok tercih edilen lezzetlerden biri, hiç kuşkusuz “bonVeno Sosislisi”. Taptaze ekmeği, kaliteli malzemeleri ve roller grill ızgarasında pişen enfes sosisleriyle zaten sadık bir hayran kitlesine sahip olan bu lezzet, şimdi Friends of Orka’nın “Orijinal Sosu” ile birleşerek bambaşka bir deneyime dönüşüyor. Yeni “Orkalı Sosisli”, klasik sosislinin sevilen lezzetini korurken, Orijinal Sos’un turşumsu, hafif acımsı ve iştah açan karakteriyle fark yaratıyor.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
GÜNEŞİN BATTIĞI SON YER GÖKÇEADA
MİLANO
KARAKAS’TA ÜÇ FARKLI DENEYİM
LYON
PAPHOS
FRİG VADİSİ
BUDAPEŞTE
BARBEKÜ ÖZEL
MARSİLYA VE CALANQUES
BALTIK ESİNTİLERİYLE BÜYÜLEYEN: ÇOK SESLİ KARS SENFONİSİ
HAVANA
SEYAHATİN EN ÖZGÜR HALİ: KARAVAN KAMPÇILIĞI
NAPOLİ VE AMALFİ KIYILARI
EGE’NİN GASTRONOMİ KÖYÜ: SÖĞÜT – SARANDA
UÇAKTA İŞİTME KAYBINA DİKKAT!