SushiCo, YGA İş Birliğiyle Çocukları Bilimin Gücüyle Buluşturdu
SushiCo, Young Guru Academy (YGA) iş birliğiyle Kayseri, Adana ve Gaziantep’teki binlerce çocuğa bilim setleri ulaştırdı.
Türkiye’nin köklü Uzak Doğu restoran zinciri SushiCo, bu yıl ikinci kez YGA iş birliğiyle yürütülen Bilim Seferberliği projesine destek vererek çocukların bilime ve teknolojiye erişimini artırdı. Kayseri, Adana ve Gaziantep’te toplam 10 okulda öğrencilere ulaştırılan bilim setleri sayesinde binlerce çocuk, zor sandıkları bilimin aslında ne kadar eğlenceli ve ulaşılabilir olduğunu deneyimledi. Bu kapsamda Kayseri’de İbrahim Yüzbaşıoğlu, İldem Borsa İstanbul, Müncübe Cıngıllı ve İzzet Öksüzkaya Ortaokulları; Adana’da Seyhan Sakarya, Çarkıpare Şehit Ertan Tokuş ve Şehit Mustafa Turanlı Ortaokulları; Gaziantep’te ise Abdurrahman Alkan, Şehit Abdulkadir Yıldırım ve Necibe Nalkıran Ortaokulları projeden faydalandı.
YGA’lılar, kendi geliştirdikleri Bilim Setlerini, Nobel Ödüllü bilim insanı Prof. Aziz Sancar, Harvard & MIT Prof. Mehmet Toner gibi Türkiye’nin önemli bilim insanlarının danışmanlığında hazırlıyor.
Bilinçli ve Üretken Nesiller Yetişiyor
SushiCo’nun desteğiyle bu yıl da binlerce öğrenci “Ben de yapabilirim” özgüveninin tohumlarını atarken, yüzlerce öğretmen “vicdanlı bilim”in meşalesiyle sınıflarına adım attı. Marka, bilime, eğitime ve çocuklara verdiği değeri toplumsal faydaya dönüştürerek; geleceğin bilinçli, üretken ve merak eden nesillerine yaptığı katkılarla fark yaratıyor.
SushiCo Hakkında
SushiCo, 1997 yılından bu yana Türkiye'de Uzak Doğu mutfağının öncüsü olarak hizmet vermektedir. Çin, Japon, Thai ve Kore lezzetlerini kapsayan zengin menüsüyle dikkat çeken SushiCo, özel Sushi Roll'ları, Zencefil Soslu Çıtır Tavuk, Çıtır Patlıcanlı Dana Eti gibi benzersiz tatları ile müşterilerine unutulmaz bir yeme deneyimi sunmaktadır. İstanbul'dan Antalya'ya, İzmir'den Ankara'ya ve uluslararası alanda Üsküp, Girne, Priştine gibi şehirlere kadar geniş bir coğrafyada hizmet veren SushiCo, kalitesinden ödün vermeden Uzakdoğu mutfağının en iyi örneklerini sunmaya devam ediyor. Her bir şubesi, eşsiz tatlarının yanı sıra samimi ve konforlu atmosferi ile de SushiCo'yu tercih edenleri ağırlıyor, onlara sadece bir yemek değil, aynı zamanda kültürler arası bir yolculuk deneyimi sunuyor.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
GÜNEŞİN BATTIĞI SON YER GÖKÇEADA
MİLANO
KARAKAS’TA ÜÇ FARKLI DENEYİM
LYON
PAPHOS
FRİG VADİSİ
BUDAPEŞTE
BARBEKÜ ÖZEL
MARSİLYA VE CALANQUES
BALTIK ESİNTİLERİYLE BÜYÜLEYEN: ÇOK SESLİ KARS SENFONİSİ
DR. OETKER’DEN HAZIRLAMASI ÇOK PRATİK TAVADA BAZLAMA SERİSİ!
SushiCo, YGA İş Birliğiyle Çocukları Bilimin Gücüyle Buluşturdu
İZMİR’İ SANATLA VE LEZZETLE OKUYAN YENİ BİR YOL: ART MONREVE TRAVEL
7. İncili Gastronomi Rehberi’nde, Unilever Food Solutions “Geleceğin Menüleri” Ödülleri Sahiplerini Buldu
Ödüllü Şef Michael De Jesus, Nobu Istanbul’da Baş Şef Olarak Göreve Başladı