Inari Omakase Vadistanbul’da iş toplantıları ve özel öğle buluşmaları için öğle yemeği deneyimi
Japon sadeliğinden ilham alan yeni mimari yaklaşım; doğal dokular, minimal estetik ve modern çizgilerle birleşerek Inari Omakase Vadistanbul’u şehir hayatının içinde nefes aldıran özel bir gastronomi mekânına dönüştürüyor. Mekân, sunduğu bu özgün atmosferle hem iş dünyası buluşmaları hem de keyifli yemek deneyimleri için ideal bir destinasyon olarak dikkat çekiyor.
Öğle yemeği servisine ağırlık veren Inari Omakase Vadistanbul, iş dünyasının temposuna eşlik eden, iş yemekleri için özel olarak hazırlanan menüsüyle dikkat çekiyor. Öğle menüsü, haşlanmış soya fasulyesi (edamame) ve deniz tuzuyla servis edilen miso çorbasıyla başlıyor.
Menünün ana tabaklarında; sarımsak ve limon sosuyla marine edilerek kızartılan tavuk, avokado, kuşkonmaz ve mevsim yeşillikleriyle hazırlanan canlı ve ferah salatalar, susam ve miso dokunuşlarıyla zenginleştirilen özel reçeteler öne çıkıyor. Ponzu ve yuzu notalarıyla marine edilmiş somon sashimi, susam kabuklu karides, ostrich sos ve acı sarımsakla tatlandırılmış karides-mantar-kuşkonmaz-karalahana kombinasyonları, tempura sebzeler eşliğinde servis edilen levrek ve mango & Black Tiger soslu özel roll’ler, menünün deniz ürünleri tarafındaki iddiasını ortaya koyuyor.
Sushi bölümünde; panelenmiş levrek, salatalık ve özel Japon baharatlarıyla hazırlanan roll’ler, dashi ve karides mayonezi eşliğinde sunularak dengeli ve özel bir tat profili yaratıyor. Erişte seçeneklerinde ise sebze, soya filizi ve toban sosla hazırlanan baharatlı noodle tabakları, füme palamut ve aromatik sebzelerle derinleştirilen reçeteler dikkat çekiyor.
Izgara bölümünde bonfile şiş (beef skewers), lemongrass, Sichuan ve Meksika biberiyle tatlandırılmış tavuk şişler ve buğday misosu ile dengelenmiş aromalar, Business Lunch menüsüne güçlü ve doyurucu bir karakter kazandırıyor.
Tatlı bölümünde ise miso karamel ve vanilya dondurma eşliğinde servis edilen brownie, öğle yemeğini zarif ve modern bir finalle taçlandırıyor.
60 kişilik açık hava bahçesi ve 80 kişilik şık iç mekân kapasitesiyle hizmet veren mekan, orman manzarası ve doğal ışıkla bütünleşen ortamında misafirlerine sakin ve özel bir atmosfer sunuyor. Vadistanbul’da uzun süredir hizmet veren Inari Omakase, yenilenen yüzü ve öğle yemeği konseptiyle, iş dünyası için Japon mutfağı deneyimi sunan güçlü bir buluşma noktası olmaya devam ediyor.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
GÜNEŞİN BATTIĞI SON YER GÖKÇEADA
MİLANO
KARAKAS’TA ÜÇ FARKLI DENEYİM
LYON
PAPHOS
FRİG VADİSİ
BUDAPEŞTE
BARBEKÜ ÖZEL
MARSİLYA VE CALANQUES
BALTIK ESİNTİLERİYLE BÜYÜLEYEN: ÇOK SESLİ KARS SENFONİSİ
LACHOCALA: YENİ YILIN EN TATLI HEDİYESİ
YENİ YILA PEKFOOD LEZZETİYLE GİRİN!
SushiCo’dan Mevsimsel Tatlarla Zenginleşen Yeni Menü
Inari Omakase Vadistanbul’da iş toplantıları ve özel öğle buluşmaları için öğle yemeği deneyimi
Rossmann Türkiye ve İş Ortaklarından 150.000 fidan ile Yemyeşil Bir Türkiye