0

La Cucina Italiana / Özel Şef Geceleri devam ediyor!

İstanbul’un en iyi şeflerinin La Cucina Italiana okurları için hazırladığı özel menüleri servis ettiği “La Cucina Italiana Özel Şef Geceleri’ etkinliği tüm lezzetiyle devam ediyor.

Nisan ayında bu kez Avantgarde Levent Hotel, Ace Restaurant’a Executive Şef Ulaş Morkoç’un mutfağına davetlisiniz. Bu özel gecede şef, La Cucina Italina okurları için “Bahar Senfonisi” adı altında bir menü hazırladı. Fethiye’den gelen morel (kuzugöbeği) mantarından Ege’nin şevketi bostanına mevsimin en güzel malzemeleri Ulaş şefin ellerinde daha ayrıcalıklı lezzetler haline dönüştü.

Şef keyifli anlatımlarıyla gecemizi renklendirirken konukların isimlerine özel basılan menüleri de imzalayacak. 19.30’da başlayacak yemeğin menüsü şöyle:


Safranlı Kerevit Çorbası


İstakoz Tortilla Another Caprese Yeşil Elmalı Breasola Şevketibostan


Rakılı Karides Tava Kızarmış Kabak Çiçeği Dolması Enginarlı Ravioli


Bodrum Mandalinalı Sorbe


Kuzu Sırtı; kuzu göbeği mantarı, narenciyeli rizotto ve fırınlanmış taze patates


Böğürtlenli Tiramisu


21 Nisan’da gerçekleşecek bu özel yemekte bizlerle buluşup lezzet ve keyif dolu bir gece geçirmek isterseniz ece.akturk@lciturkiye.com adresine mail atarak rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Yemeğimiz 50 kişiyle sınırlı olup yemeklerle uyumlu içecek eşleşmeli menü fiyatı kişi başı KDV dahil 135 TL’dir.

↑ Back to top