BENİM İTALYA AŞKIM
İngiliz şef Valentina Harris’in damarlarında İtalya aşkı dolanıyor. Çocukluğu ve ilk gençliği Toskana’da geçen Harris’in, mutfağın hayatın merkezinde olduğu bir kültürde, asil aile gelenekleriyle yetiştirilmiş olması nedeniyle tarifleri Toskana mutfağına güzelleme niteliğinde.
Son 30 yıldır geçimimi İtalyan gastronomi uzmanı, yazar, eğitmen ve şef olarak sağlıyorum. Halbuki konuştuğumda hiç de bir İtalyan’a benzemiyorum. Aksanım zaman içinde kaybolsa da, İtalya ve İtalyan mutfağının kalbimdeki yeri her zaman varlığını korudu. Ruhen ve kalben tam bir İtalyan gibi hissederken BBC radyo
sunucuları gibi konuşuyor olabilirim, ama rüyalarımı İtalyanca görür, sorunlarımı İtalyanca çözer, küfreder, öpüşür ve her zaman İtalyan usulü yemek pişiririm. Köri yaparken bile…
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek















Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.