THE RİTZ-CARLTON, ISTANBUL İLE YENİ YILA IŞILTILI BİR BAŞLANGIÇ
Şehrin konaklama sahnesinde ayrıcalıklı bir yer edinen The Ritz-Carlton, Istanbul, 2025 yılına zarafet ve ışıltıyla merhaba diyor. Otelin üç farklı restoranında gastronomi deneyimi eşliğinde gerçekleşen müzik performanslarının yanı sıra eşsiz Boğaz manzarasıyla bütünleşen konaklama ve kahvaltı seçenekleri yeni yıla unutulmaz bir başlangıç yapmak için fırsat sunuyor.
Uluslararası platformdaki en prestijli seyahat dergilerinden Condé Nast Traveller okuyucularının Avrupa kategorisinde Türkiye’nin en iyi oteli olarak ödüllendirdiği The Ritz-Carlton, Istanbul, göz alıcı yılbaşı dekorasyonları ve eşsiz lüks algısıyla 2025 yılını karşılıyor. Otel, lezzet ve deneyimi bütünleştiren restoranları, unutulmaz anlara imza atan müzik performansları, kahvaltı seçeneği ve wellness alanlarıyla yeni yılı geçirmek için biz cazibe lokasyonu haline geliyor.
Zarafetle tasarlanmış yılbaşı ambiyansı ile davetkar bir çağrıda bulunan The Ritz-Carlton, Istanbul, yeni yıl yemeğini ödüllü iki restoranında birbirinden farklı menülerle servis ediyor. Gault & Millau Türkiye Rehberi ve Michelin Rehberi’nde yer alan restoran Atölye, ev sahipliği yaptığı Daddy Cool’un canlı müzik performansı eşliğinde 6 aşamalı menüsünü sunuyor. Ünlü bir Fransız geleneği olan amuse-bouche’un ardından çeşitli sebzeler ve midyenin buluşmasıyla hazırlanan dolma tabağı eşlik ediyor. Menüde; kaz tandırlı hıngel mantısı, kuzu göbeği mantarı, Erzurum Göğermiş peyniri, zeytinyağlı ve biberiyeli sorbe gibi yerel tatları ağır ateşte pişmiş dana incik, ızgaradan kuzu sırtı, mantar, ıspanaklı hindi sarma, kestane püresi ve kök sebzelerden oluşan ana yemekler tamamlıyor. Menü, orijinal reçeteler ve taze meyvelerle hazırlanan tatlı servisi ile devam ediyor. Vejetaryen alternatifinin de bulunduğu menünün yanı sıra Atölye’nin imza lezzeti hindi, yılbaşı gecesine özel evlere servis ediliyor.
Panoramik Boğaz manzarası ve en ince detayına kadar düşünülmüş dekorasyonu ile benzeri görülmeyen bir ambiyans sunan Nobu Istanbul’da Şef Celestine Gaty’nin profesyonel yorumuyla hazırlanan “New Year Omakase Dinner” menüsü; avokado ve karidesli nori taco ile başlayarak sashimi tadım tabağı, şefin suşi seçkisi, Japonya’ya özgü bir lezzet olan chawanmushi, trüf ve ıstakoz yorumuyla sunuluyor. Yılbaşı akşamını adeta bir gastronomi seremonisine çeviren menü; kalkan balığı, enginar ve karides, kestane püresiyle birlikte sunulan özel Japon bifteğinin ardından ev yapımı moshi ile tamamlanıyor. Gault & Millau Türkiye ve Michelin Rehberi’nde yer alan restoran Nobu Istanbul, gece boyunca aralarında dünyaca ünlü isimlerin de bulunduğu farklı DJ performansları ile gelenekselleşen yılbaşı eğlencelerine bir yenisini eklemeye hazırlanıyor. Sosyal hayatın vazgeçilmez buluşma noktalarından biri olan The Roof at The Ritz-Carlton, Istanbul özel DJ performansı ve geleneksel Türk kahvaltısının servis edileceği geç kahvaltı davetiyle yeni yılın büyüsünü kucaklıyor.
Otelin SPA alanı ise zihinsel ve bedensel yenilenme sağlayan masaj seçenekleri ve Türk hamamı deneyimiyle misafirlerine huzur dolu anlar vadediyor. Benzersiz hizmet anlayışını şehrin geleneklerinden gelen ilhamla buluşturan The Ritz-Carlton, Istanbul, özel yılbaşı konaklama seçeneklerini tercih eden misafirlerine rezervasyonlarda yüzde 10 avantajlı fiyat imkânı sağlarken ayrıca Ritz-Kids alanında küçük misafirlerine de hizmet veriyor. The Ritz-Carlton, Istanbul, 239 oda ve süitleriyle konfor, mahremiyet ve seçkinliği bütünleştiren bir konaklama deneyimi sunuyor.
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek