
Bulgur meydan okuyor!
Anadolu mucizesi bulgur, dünyaya açılma yolunda önemli bir adım attı. Food and Travel ekibi olarak konuk şeflerimizle birlikte dahil olduğumuz Gaziantep Bulgur Festivali, bulguru geleceğe taşımanın yollarını anlatan seminerleri, renkli yarışma ve etkinlikleriyle büyük ilgi gördü.
Hem çok besleyici hem de ekonomik bir yiyeceğin aynı zamanda tadından yenmeyecek kadar lezzetli olması ne kadar büyük şans. Asırlar boyu bu coğrafyada kurulan sofraların vazgeçilmez besinlerinden biri olan bulgur, bize bu şansı sunuyor.
Sahip olduğu yüksek besin değeri, sayısız yararı ve tok tutan yapısıyla bulgur gerçek bir mucize. Onu dünyaya hak ettiği şekilde tanıtmak, sadece yerel bir değere sahip çıkmak için değil, ülke ekonomimize katkı sağlamak adına da son derece önemli. 28-29 Mayıs tarihlerinde Gaziantep’te gerçekleşen Bulgur Festivali, bu yolda atılan ilk büyük ve kapsamlı adım olmayı başardı.
Bulguru geçmişinden geleceğine etkili seminerlerle masaya yatıran, tartışan festival, aynı zamanda renkli yarışma ve atölyelerle yoğun ilgi gördü.
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek














