Bodrum’da Yıldızlar Geçidi ve Adrenalin Rüzgarı
Petrol Ofisi Maxima 2026 Türkiye Ralli Şampiyonası’nın heyecan dolu ikinci ayağı “Rally Bodrum”, ünlü isimlerin katılımı, sanatla harmanlanan ödül töreni ve nefes kesen mücadelelerle sona erdi. Rally Bodrum, sporun enerjisini teknoloji ve sanatla buluşturdu.
Karya Otomobil Spor Kulübü tarafından düzenlenen ve Bodrum Yarımadası’nın en büyük spor etkinliklerinden biri olan Rally Bodrum, 30 Nisan Perşembe akşamı Bodrum Meydanı'ndaki görkemli start seremonisiyle başladı. 36 araç ve 72 sporcunun katıldığı organizasyon, üç gün boyunca Milas ve Bodrum’un eşsiz doğasında hem sporculara hem de izleyicilere unutulmaz bir hafta sonu yaşattı.
Ünlüler Sağ Koltukta, Heyecan Zirvede!
Yarışın magazin dünyasına damga vuran anları, drift taxi ve co-drive etkinliğinde yaşandı. Sevilen oyuncular Emin Günenç, Gökberk Demirci, Duygu Sarışın, Halil İbrahim Ceyhan ve Gülsim Ali, drift ve ralli araçlarının sağ koltuğuna oturarak adrenalin dolu dakikalar geçirdiler. Yarış startından önce ise ünlü isimler, Black Shark Gaming tabletleri ile dijital dünyada kozlarını paylaştılar. Yarışın start'ında ise ilk araca bayrak kaldıran isim Duygu Sarışın oldu.
Rallinin ilk gününde Müskebi Seyirci Özel Etabı’nda Burak Çukurova-Burak Akçay ikilisi en iyi zamanı kaydederek sezona hızlı bir giriş yaptı. Ancak iki gün süren ve Milas’ın Karacahisar, Fesleğen, Mazı etaplarından Bodrum’un Çamlık, Alazeytin ve Etrim yollarına uzanan büyük mücadelenin sonunda zafer Team Petrol Ofisi’nden Kerem Kazaz-Corentin Silvestre’nin oldu. Genç yetenek Kazaz, sadece genel klasman birinciliğini değil, aynı zamanda Sınıf 2, Genç Pilotlar ve Jandarma Özel Etabı En İyi Zaman ödüllerini de topladı.
Sanatın Zaferle Buluştuğu Final
Organizasyonun finali, Titanic Luxury Collection Bodrum’da düzenlenen törenle taçlandı. Şampiyon pilota, otel bünyesindeki MAJİ Art Gallery sanatçılarından Hüseyin Kuşataner’e ait özgün bir sanat eseri takdim edildi. Ayrıca Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencisi Esin Kara’nın tasarladığı “Black Shark” özel ödülü de Kazaz'ın oldu.
Podyumun Yıldızları ve Kadın Pilotların Başarısı
Genel Klasman İkincisi olan BC Vision Egemot Motorsport'tan Burak Çukurova – Burak Akçay aynı zamanda Emre Yerlici Özel Etabı ödülünü efsane şampiyonun elinden aldı. Genel Klasman Üçüncüsü olan Hüseyin Çetmen – Soner Çevik sınıf 3'te de zirveye uzandı.
Kadınların Gücü: Sınıf N birinciliğinin yanı sıra Kadın Pilotlar ve Kadın Co-Pilotlar kupasını kazanan Sevgi Aktürk-Begüm Uludağ, Remed Assistance Özel Ödülü’nü de evine götürdü. TOSFED Ralli Kupası'nda ise kadın pilotlar birincisi Hilal Olgun, Kadın copilotlar birincisi ise Sevi Akal oldu.
Dev Sponsor Desteğiyle Uluslararası Standart
Rally Bodrum; Petrol Ofisi Maxima başta olmak üzere Black Shark, Titanic Luxury Collection, ATÜ Duty Free, TAV Havalimanları, Duja Hotels, Foton, Evofone, Sparco Türkiye, Hooma Ev Gereçleri, Globalis, Remed Assistance, Salados, Fora Araç Takip Sistemleri, Power App ve Başka Bodrum sponsorluğunda gerçekleşti.
Organizasyona ayrıca; Muğla Valiliği, Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Kaymakamlığı, Milas Kaymakamlığı, Bodrum Belediyesi, Mis Gibi 1 Bodrum ve Bodrum Offroad Spor Kulübü büyük destek verdi.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
Erken Rezervasyon Güvencesi ve Büyük İndirimler
BVLGARI HOTELS & RESORTS, PIER DANIELE SEU VE BELLAVISTA İŞBİRLİĞİYLE YENİ ‘PİZZA BAR’INI TANITIYOR
İncili Gastronomi Rehberi Sekizinci Yılına Hazırlanıyor
Dünya Kahvaltı Günü’nde Sofraların Başrolünde Pratiklik Var
Cannes’da Vakko Zarafeti: Özgü Namal Kırmızı Halıda Göz Kamaştırdı
Kavaklıdere Grand Tasting, İstanbul’da büyük ilgi gördü
Müziğin Yıldızları Bu BayramDA GlorIa HOTELS & RESORTS’Ta Sahne Alıyor
CİHANGİR’DE YENİ NESİL BİR BULUŞMA NOKTASI: KRASS
DÜNYA MOTOKROS ŞAMPİYONASI MXGP TÜRKİYE ÜST ÜSTE 9. KEZ TÜRKİYE’DE!
ANTALYA’NIN SOFRASI YİNE KALABALIKTI
Arzum OKKA, Espresso Kategorisindeki İddiasını Barista Serisi ile Sürdürüyor
DYSON TEKNOLOJİLERİNİN GASTRONOMİYE UZANAN YOLCULUĞU
MAXX ROYAL BODRUM’DA 2026 SEZONU – MAXX INCLUSIVE İLE GENİŞLEYEN DENEYİM DÜNYASI
Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul,
Evde Yeni Nesil Barista Deneyimi
