FOOD AND TRAVEL TÜRKİYE KASIM SAYISI BAYİLERDE…
San Sebastián
Michelin denetçilerinin sevgili kentinde mutfak devriminin izleri
Cheesecake
İyi bir cheesecake’e kim hayır diyebilir?
Kyoto
Geleneksel Japon mutfağı
Tire
Ege’nin hamarat ovası
Cruise dosyası
Gemi seyahatiyle dünyanın sonuna yolculuk
Madagaskar
Şimdiye kadar algıladığınızdan çok daha farklı, alternatif bir evren…
48 saatte Prag, Viyana, Eskişehir…
Ajanda
İstanbul’dan konserler, sergiler, dünyadan festivaller…
Gezi haberleri
Altı durakta Ankara, Galapagos’ta cennet provası, Konya’da Şeb-i Arus törenleri, eyer üstü tatiller…
Oteller
Viyana, Şili, Hawaii, Maldivler ve Türkiye’de açılan oteller…
Yemek haberleri
Sofranıza eklemek isteyeceğiniz antikalar, sağlıklı sebze cipsleri, nefis ekmekler, kahvenin sırları,
Anadolu’nun kalbinden bir tat:
Konya küflü peyniri.
Restoran haberleri
İstanbul’dan yeni adresler: Naif Karaköy, Morini, Parlé, Jamie’s Italian, Hardal Caddebostan.
Restoranlar
Flamingo, Prag’da Mlynec, New York’ta bir klasik: Eleven Madison Park. Ayrıca balık restoranları üçlemesi.
Ayın konuğu
Ahmet Ümit’le yeni romanı Beyoğlu’nun En Güzel Abisi ve sevdiği kentleri konuştuk.
Mutfak sırları
Maksut Aşkar mutfağındaki sonbahar sebzelerini ve narenciye dokunuşunu anlatıyor.
↑ Back to top
Latest
- Latest
 - Food and Travel
- 2016 Sayıları
 - Ağustos Sayısı 2014
 - Ağustos Sayısı 2015
 - Ağustos Sayısı 2016
 - Aralık Sayısı 2013
 - Aralık Sayısı 2014
 - Aralık Sayısı 2015
 - Ekim Sayısı 2013
 - Ekim Sayısı 2014
 - Ekim Sayısı 2015
 - Eylül Sayısı 2014
 - Eylül Sayısı 2015
 - Haziran Sayısı 2014
 - Haziran Sayısı 2015
 - Haziran Sayısı 2016
 - Kasım Sayısı 2013
 - Kasım Sayısı 2014
 - Kasım Sayısı 2015
 - Mart Sayısı 2014
 - Mart Sayısı 2015
 - Mart Sayısı 2016
 - Mayıs Sayısı 2014
 - Mayıs Sayısı 2015
 - Mayıs Sayısı 2016
 - Nisan Sayısı 2014
 - Nisan Sayısı 2015
 - Nisan Sayısı 2016
 - Ocak Sayısı 2014
 - Ocak Sayısı 2015
 - Ocak Sayısı 2016
 - Seyahat
 - Şubat Sayısı 2014
 - Şubat Sayısı 2015
 - Şubat Sayısı 2016
 - Temmuz Sayısı 2014
 - Temmuz Sayısı 2015
 - Temmuz Sayısı 2016
 
 - Gurme Seyahat
 - Haberler
 - Yemek
 
												
																						GÜNEŞİN BATTIĞI SON YER GÖKÇEADA
										
									
												
																						MİLANO
										
									
												
																						KARAKAS’TA ÜÇ FARKLI DENEYİM
										
									
												
																						LYON
										
									
												
																						PAPHOS
										
									
												
																						FRİG VADİSİ
										
									
												
																						BUDAPEŞTE
										
									
												
																						BARBEKÜ ÖZEL
										
									
												
																						MARSİLYA VE CALANQUES
										
									
												
																						BALTIK ESİNTİLERİYLE BÜYÜLEYEN: ÇOK SESLİ KARS SENFONİSİ
										
									
												
																						HAVANA
										
									
												
																						SEYAHATİN EN ÖZGÜR HALİ: KARAVAN KAMPÇILIĞI
										
									
												
																						NAPOLİ VE AMALFİ KIYILARI
										
									
												
																						EGE’NİN GASTRONOMİ KÖYÜ: SÖĞÜT – SARANDA
										
									
												
																						UÇAKTA İŞİTME KAYBINA DİKKAT!
										
									
	

Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.