0

Zuma’nın yeni evi

İstanbul’un en beğenilen Japon restoranlarından Zuma, bu yaz kalıcı olarak D-Hotel Maris’te hizmet vermeye karar verdi. Datça Yarımadası’nda 200 lüks oda ve süitle hizmet veren büyük kompleksin minimal çizgileri, geleneksel Japon mutfağına modern sunumlar getiren Zuma’nın sunumlarıyla da örtüşüyor. Zuma’da ‘izakaya’ denilen konsepte uygun olarak kişiye özel başlangıçlar veya ana yemekler sunulmuyor. Yemekler paylaşılmak üzere birbiri ardına sürekli olarak masaya getiriliyor. D-Hotel Maris Zuma’da, sushi köşesi ve şef Rainer Becker’in Avrupa ile tanıştırdığı kömürlü Japon ızgarası robata grill de yer alıyor. Leziz suşi ve sashimi tabakların yanı sıra Japon narenciyesi yuzu pepper ve Jumbo karides eşliğinde sunulan marine edilmiş kuzu pirzola gibi imza yemekler konuklarını bekliyor.

0252 441 20 00; dhotel.com.tr

↑ Back to top

Yorumlar

İlk yorum yapan siz olun.

Yorum yapın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.