YABANİ DÜNYA
Kuşburnu, böğürtlen, çakaleriği, tatlı kestane ve mantar gibi yabanî mahsullerin yetiştiği sonbahar, yiyecek toplayanlar için en verimli mevsim. Kır gezilerini, yabanî mahsul toplayıp onlarla yemek pişirerek daha zevkli hale getirebilirsiniz. Sizin için sonbaharın en güzel ürün toplama gezilerini derledik.
Yaz, yerini sonbahara bırakıp yaprakların rengi parlak yeşilden kırmızı, altın ve kızıl kahverengiye dönerken doğa, kış öncesi bize son bir lezzet patlaması yaşatıyor. Kırlar, bayırlar mantar, elma, yemiş, tohum, meşe palamudu, tatlı kestane, mürver ağacı meyvesi, böğürtlen ve çakaleriğiyle beraber karahindiba, dulavratotu ve hindiba gibi köklerle doluyor. Eğer ne aramanız gerektiğini bilirseniz, hepsi sizin için orada.
Devamı Food and Travel Türkiye Ekim (2013) sayısında.
↑ Back to top
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek















Yorumlar
İlk yorum yapan siz olun.