The Grand Tarabya Managed by Accor’un Yeni Executive Şefi: Nilay Lale !!!
İstanbul’un ikonik oteli The Grand Tarabya Managed by Accor’un Executive Şef görevine Nilay Lale atandı.
Nilay Lale, profesyonel kariyerine önce Fethiye ardından Ankara’da farklı restoran ve otellerde başladı.
Ardından Swissotel Ankara, JW Marriott Ankara ve Mandarin Oriental Bodrum’da görev alan Nilay, daha sonra Chefs & Jars Ankara’da Executive Şef olarak önemli çalışmalara imza attı. 2021 yılı itibarıyla KHAI Hotels bünyesinde Corporate Executive Şef olarak görev alan Nilay, Gault & Millau Türkiye tarafından 2024 ve 2025 yıllarında 1 Toque, 2026 yılında da 2 Toque ödülüne layık görüldü.
Muğla Üniversitesi Tarım Teknolojileri bölümünden mezun olan Nilay, yaklaşık 20 yıllık sektör tecrübesiyle, Şubat 2026 itibarıyla The Grand Tarabya Managed by Accor ekibine Executive Şef olarak katıldı. The Grand Tarabya Managed by Accor, Nilay Lale'nin ekibe katılmasıyla birlikte İstanbul'da Executive Chef'in kadın olduğu tek 5 yıldızlı lüks otel oldu.
The Grand Tarabya Managed by Accor
İstanbul’un Boğaziçi kıyısındaki seçkin Tarabya semtinde yer alan ve yakında Fairmont markasına dönüşecek olan, The Grand Tarabya Managed By Accor Oteli, dünya çapında 110’dan fazla ülkede 5.600’den aşkın tesisi bulunan lider konaklama grubu Accor’un İstanbul’daki 38. otelidir. Boğaziçi’nin eşsiz konumunda yer alan The Grand Tarabya Managed by Accor Oteli, İstanbul’un kültürel ve tarihi cazibe merkezlerine kısa bir mesafede bulunuyor; misafirlerine lüks ve kalite eşliğinde; her noktasından ayrı ayrı muhteşem manzaralar ve huzurlu bir sahil ortamı sunuyor.
1966’da Türkiye’nin ilk beş yıldızlı otellerinden biri olarak açılan ve 2013’te yenilenerek tekrar hizmete giren The Grand Tarabya, uzun yıllardır zarafet ve güzelliğin simgesi olarak öne çıkmaktadır. Tesis; 248 oda ve suit, 29 rezidans, yedi farklı yeme-içme noktası ve kapsamlı bir wellness merkezine sahiptir. The Grand Tarabya Managed by Accor, yeni Genel Müdürü Afif Salibi yönetiminde yola devam etmektedir.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
IL GATTOPARDO, LA DOLCE VITA RUHUNU İSTANBUL’A TAŞIYOR
OFÇAY’DAN ÇAY MOLALARINI TAZELEYEN ÜÇ YENİ LEZZET
NOBU ISTANBUL’DA YEDİ AŞAMALI BİR SONBAHAR KEŞFİ: ISTANBUL OMAKASE
MARTI HOTELS & MARINAS İLE KIŞIN DA TATİL ZAMANI: LÜKS KONAKLAMA, ŞÖMİNE BAŞI KEYFİ VE GURME LEZZETLER
FRANSIZ MUTFAĞININ ZAMANSIZ LEZZETLERİ L’ENTRECÔTE AT LIBRARY’DE
TURYİD VE MAKEWISH TÜRKİYE’DEN ANLAMLI İŞ BİRLİĞİ; “WISH DISH / BİR DİLEKTE SENİN DE TUZUN OLSUN”
29 EKİM’İ 4 GÜNLÜK BİR AKDENİZ KAÇAMAĞINA ÇEVİRİN
ÇORUM MUTFAĞI SAN SEBASTIAN’DA DÜNYA ŞEFLERİYLE BULUŞTU
“ATIKTAN SANATA” PROJESİ GASTRONOMİ MANİFESTOSUYLA YENİ BİR BOYUT KAZANDI
MAXX ROYAL DÜNYAYA AÇILIYOR: MARKANIN İLK ULUSLARARASI DESTİNASYONU MALDİVLER’DE
DEĞİŞEN LOGOSU VE AMBALAJLARIYLA YENİLENEN FİLİZ, “OLUR MU DERSİN?” SÖYLEMİYLE DİKKAT ÇEKİYOR
PEK FOOD’A GÜVENİLİR ÜRÜN PLATFORMU’NDAN ÖDÜL
ROKA İSTANBUL, KIŞ DONBURİ MENÜSÜYLE YENİ MEVSİMİ KARŞILIYOR
CAZIN RİTMİ BOĞAZ’IN BÜYÜSÜYLE BULUŞUYOR
KAPADOKYA DÜNYANIN KONUŞTUĞU DEĞİL, DÜNYANIN BULUŞTUĞU BİR DESTİNASYON OLMALI