SIX SENSES KOCATAŞ MANSIONS, BAHÇESİNDE RAMAZAN AYINA ÖZEL HAZIRLANAN İFTAR ALANIYLA MİSAFİRLERİNİ BEKLİYOR
Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul’un, yemyeşil koru alanı ile Kocataş Yalısının bahçesinin buluşma noktasında konumlana Ramazan ayına özel iftar alanı, her biri Anadolu mutfaklarından özenle seçilmiş lezzetlerden oluşan iftar menüsü ile misafirlerini bekliyor. Ramazan ayına özel hazırlanan eğlence programlarının da eşlik edeceği iftar sofralarında yerel ve sürdürülebilir ürünlerle hazırlanan yemekler ön plana çıkıyor.

Kocataş yalısının yeşiller içindeki bahçesin konumlanan Ramazan ayına özel İftar alanı, misafirlerini Anadolu esintileri taşıyan modern, zarif ve sürdürülebilir bir iftar deneyimine davet ediyor. Her biri Anadolu’nun farklı bölgelerinden temin edilen taptaze malzemelerle geleneksel Ramazan sofralarının şifa veren lezzetlerini buluşturan Kocataş Yalısının bahçesi, Ramazan ayı boyunca her hafta farklı menülerle misafirlerini karşılıyor. Üstelik, Ramazan ayına özel geleneksel Türk Sanat Müziği canlı performansı, hat ve minyatür sanatı atölyeleri ile misafirleri sıra dışı bir iftar deneyimi bekliyor.

Kocataş Yalısının bahçesinde, Six Senses’in dünyaca ünlü sürdürülebilirlik felsefesi ışığında, tamamı yerel ve etik üretim yapan üreticilerden temin edilen malzemelerle Ramazan ayına özel olarak hazırlanan menüler, Osmanlı mutfağının geleneksel lezzeti Kızılcık, Demirhindi ve Reyhan şerbetleri ve taş fırından sıcacık pidelerle Ramazan sofralarını şenlendiriyor. Hurma, Ege zeytinleri, petek bal, Afyon manda kaymağı, yayık tereyağı, pastırma, yerel peynir tabağı ve kuruyemişleri içeren iftariyeliklerle başlayan lezzet şöleni, Anadolu sofralarının vazgeçilmezi çorba seçenekleriyle sürüyor. Başlangıçlarda Divle Obruk peynirli çoban salatası, Malkara biberi ile hazırlanan muhammara, İskenderun karidesli semizotu salatası gibi yerel lezzetler dikkat çekerken, ara sıcaklarda kuru patlıcan dolması, baklava yufkasında paçanga böreği ve bahar mücveri eski İstanbul’un Ramazan sofralarını günümüze taşıyor.

Izgaralar, taş fırından lezzetler ve döner istasyonu ile renklenen ana yemekler damak çatlatan lezzetleriyle iftar menüsünün yıldızı oluyor. Tatlı büfesinde güllaç, Muhallebi revani, baklava ve künefeye ek olarak lokum çeşitleri sunulurken, doğal lezzetlerle aromalandırılan dondurmaların servis edildiği dondurma arabası ve şifa kaynağı kompostolar Ramazan şölenini tamamlıyor.
Six Senses Kocataş Mansions, İstanbul kadim Anadolu ve Akdeniz mutfaklarının esintilerini, Boğaz’ın mavisi ile yemyeşil korunun buluşma noktasında, misafirlerine sunuyor.
Detaylı bilgi ve rezervasyon için;
Six Senses Kocatas Mansions, Istanbul
reservations-istanbul@sixsenses.com
https://www.sixsenses.com/en/resorts/kocatas-mansions-istanbul/offers/valentine-s-day-offer
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
KARADENİZ’İN ÖZGÜN TATLARI ATÖLYE’DE SOFRAYA TAŞINIYOR
BVLGARI HOTEL MILANO, ŞEF NIKO ROMITO İMZALI DA NIKO’NUN AÇILIŞINI DUYURDU
DAS 1350 YENİ SEZONA – DAS THE OPENING – İLE MERHABA DİYOR
GIDANIN GELECEĞİ TARLADA BAŞLIYOR
BN HOTEL THERMAL & WELLNESS’TAN 20 MİLYON TL YATIRIMLA ‘HAYATA GURME BİR DOKUNUŞ’!
BUSELİK’TE YENİ BİR BULUŞMA: “GÜN BATIMINDA BUSELİK”
ZÜBER’DEN ÖDÜLLÜ ICE TEA SERİSİNE İKİ YENİ LEZZET
MAGNOLIA BAKERY’NİN BANANA PUDDING BAR’I VADİ İSTANBUL’DA
SİLİVRİ’DE BİR MUTFAK: THE BARN VE YENİ ŞEFİ MEHMET KARAKUŞ
ZEYTİN AĞACI’NIN PEŞİNDE: BİR DİZİ, AYVALIK VE CUNDA’YI NASIL ROTA YAPTI?
KAYA CLUB REWARDS’TA YENİ DÖNEM: KONAKLADIKÇA KAZAN, İSTEDİĞİN YERDE HARCA
ROBUCHON MONACO’DA İKİ GECE: OSMAN SEZENER VE OD URLA’NIN EGE’Sİ
FAZIL SAY’IN CAZ TURNESİNDE SIRA İSTANBUL’DA: HARBİYE’DE İKİ GECE ÜST ÜSTE
PİRGE’DEN GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİNİN MUTFAK EĞİTİMİNE ÖZEL SET
BİRİKSİR WELLNESS, KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK DANIŞMANLIĞI SUNUYOR