Grand Hyatt İstanbul ile Şehirde Yaz Molası
-
- Screenshot
Grand Hyatt İstanbul, yaz mevsimini şehirde tatil atmosferinde geçirmek isteyen misafirlerini açık havuzu, gastronomi durakları ve geniş bahçesinde konumlanan yaşam alanlarıyla benzersiz bir yaz deneyimine davet ediyor. Şehrin kalbinde yer alan otel; açık havuzu, Gazebo Pool Bar’ı, Ege ve Akdeniz mutfağından ilham alan Grasidi Gastro Garden’ı ve şef Yusuf Gülyiyen imzalı restoranı 34 ile yaz boyunca keyifli bir şehir molası sunuyor.
Yemyeşil bahçelerle çevrili açık havuz, sıcak yaz günlerinde serinlemek ve dinlenmek isteyenler için huzurlu bir kaçış alanı yaratıyor. Geniş şezlong alanları, ferah çim dokusu ve şehir merkezindeki konumuyla misafirlerine adeta şehirden uzaklaşmış hissi yaşatıyor. Havuz; hafta içi 60 Euro, hafta sonu ise 75 Euro giriş ücretiyle hizmet verirken, aylık ve sezonluk üyelik seçenekleriyle yaz boyunca ayrıcalıklı bir deneyim sunuyor. Yiyecek-içecek ve cabana paketleri ise havuz keyfini daha da özel hale getiriyor.
Havuz alanının hemen yanında konumlanan Gazebo Pool Bar, yaz aylarına özel hazırlanan ferah ve lezzet dolu menüsüyle öne çıkıyor. Odun fırınından çıkan pizzalar, imza yaz kokteylleri ve MUA dondurmaları; katsu tavuk sandviç, focaccia sandviçler ve karides pane gibi atıştırmalıklarla tamamlanıyor. Sağlıklı alternatifler arasında somon ve karides kaseleri yer alırken; Hindistan cevizli pirinç puding ve çarkıfelek brûlée gibi tatlılar menüye hafif ve rafine bir dokunuş katıyor. Yaz boyunca düzenlenen “Poolside Grill” etkinlikleri ise barbekü lezzetleri, yaz salataları ve tatlı çeşitleri eşliğinde pazar günlerini keyifli bir buluşmaya dönüştürüyor.
Grand Hyatt İstanbul’un gizli bahçesinde yer alan Grasidi Gastro Garden ise müdavimlerini yeniden yemyeşil atmosferiyle buluşturuyor. Şehrin karmaşasından uzak, ağaçların gölgesinde hayat bulan Grasidi; Ege esintileri taşıyan menüsüyle yaz akşamlarının vazgeçilmez adreslerinden biri olmaya devam ediyor. Zeytinyağlılar, enfes meze çeşitleri, Akdeniz salataları ve taze deniz ürünlerinden oluşan rafine menü, avantajlı set menü alternatifleriyle zenginleşiyor.
Ayrıca Grand Hyatt İstanbul’un ikonik mekanlarından The Library Bar’da yer alan L’Entrecôte at Library, yaz sezonuna özel hazırlanan yeni menüsüyle Fransız bistro kültürünü şık ve zamansız bir atmosfer içinde yeniden yorumluyor.
Otelin imza restoranı 34’te ise şef Yusuf Gülyiyen’in modern dokunuşlarla yorumladığı Türk füzyon mutfağı öne çıkıyor. Mevsimin taze malzemeleriyle hazırlanan yaz salataları, yöresel lezzetlerden ilham özel tabaklar, özenle hazırlanan ızgaralar ve modern yorumlu tatlılar misafirlere sofistike bir gastronomi deneyimi sunuyor.
Yemyeşil bahçelerin içinde konumlanan açık hava fitness alanı ve ağaçlarla çevrili tenis kortu ise yaz aylarını daha aktif geçirmek isteyen misafirler için doğayla iç içe özel bir alternatif oluşturuyor. Sakin ve ferah atmosferiyle öne çıkan bu alanlar, şehir merkezinde dengeli ve huzurlu bir spor deneyimi sunuyor
Grand Hyatt İstanbul’da yaz; dinlenmek, lezzetin tadını çıkarmak ve şehirde keyifli anlar yaşamak isteyenler için ayrıcalıklı bir deneyime dönüşüyor.
Daha fazla bilgi için www.grandhyattistanbul.com adresini ziyaret edebilir veya +90 (212) 368 12 34 numaralı telefonu arayabilirsiniz.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
KARADENİZ’İN ÖZGÜN TATLARI ATÖLYE’DE SOFRAYA TAŞINIYOR
BVLGARI HOTEL MILANO, ŞEF NIKO ROMITO İMZALI DA NIKO’NUN AÇILIŞINI DUYURDU
DAS 1350 YENİ SEZONA – DAS THE OPENING – İLE MERHABA DİYOR
GIDANIN GELECEĞİ TARLADA BAŞLIYOR
BN HOTEL THERMAL & WELLNESS’TAN 20 MİLYON TL YATIRIMLA ‘HAYATA GURME BİR DOKUNUŞ’!
BUSELİK’TE YENİ BİR BULUŞMA: “GÜN BATIMINDA BUSELİK”
ZÜBER’DEN ÖDÜLLÜ ICE TEA SERİSİNE İKİ YENİ LEZZET
MAGNOLIA BAKERY’NİN BANANA PUDDING BAR’I VADİ İSTANBUL’DA
SİLİVRİ’DE BİR MUTFAK: THE BARN VE YENİ ŞEFİ MEHMET KARAKUŞ
ZEYTİN AĞACI’NIN PEŞİNDE: BİR DİZİ, AYVALIK VE CUNDA’YI NASIL ROTA YAPTI?
KAYA CLUB REWARDS’TA YENİ DÖNEM: KONAKLADIKÇA KAZAN, İSTEDİĞİN YERDE HARCA
ROBUCHON MONACO’DA İKİ GECE: OSMAN SEZENER VE OD URLA’NIN EGE’Sİ
FAZIL SAY’IN CAZ TURNESİNDE SIRA İSTANBUL’DA: HARBİYE’DE İKİ GECE ÜST ÜSTE
PİRGE’DEN GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİNİN MUTFAK EĞİTİMİNE ÖZEL SET
BİRİKSİR WELLNESS, KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK DANIŞMANLIĞI SUNUYOR