DÜNYA MUTFAĞININ EN İYİ LEZZETLERİ SWOT HOSPİTALİTY İLE İSTANBUL’DA
SWOT Hospitality, İstanbul’un Kalbinde Yeni Restoranlarını Açmaya Hazırlanıyor
Dubai ve Antalya’daki fine dining konseptindeki restoranlarıyla büyük beğeni toplayan SWOT Hospitality, İstanbul’un yeni cazibe merkezi Tersane İstanbul’da açacağı yeni restoranlarıyla gastronomi sahnesine iddialı bir giriş yapmaya hazırlanıyor. Mykonos’tan Santorini’ye uzanan Yunan Mutfağı lezzetlerinden; Ortadoğu, Latin ve Pan Asya mutfağına kadar geniş bir yelpazede hizmet veren SWOT Hospitality, İstanbul’da benzersiz bir gastronomi deneyimi sunmayı hedefliyor.
SWOT Hospitality, Antalya’dan başlayıp Dubai’ye genişleyen ve yakında İstanbul’da açılacak yeni restoranlarıyla gastronomi dünyasında yeni bir dönem başlatmaya hazırlanıyor. Dünya genelinde kendine özgü konseptleri ve yüksek kalite standartlarıyla tanınan bir marka olan Swot Hospitality, bünyesinde yer alan farklı konseptlerdeki restoranlarıyla her damak zevkine hitap ediyor. Bu restoranlar arasında yer alan Asil (Ortadoğu Mutfağı), Nemo (Su altı Yemek Deneyimi), Ava (Latin Mutfağı), Mykorini (Yunan Mutfağı), Piazzetta Italiana (İtalyan Mutfağı), Zasya (Pan Asya Mutfağı), Shawfal (Beyrut Sokak Lezzetleri), Iskender Doner (Türk Sokak Lezzetleri) ve Candy Candy (Eğlence ve Şeker) ile misafirlerine unutulmaz lezzetler sunuyor.
“İstanbul gastronomisinde yeni bir dönem başlatacağız”
Swot Hospitality CEO’su Mouhamad Hadla markanın başarı öyküsü ve İstanbul’daki yeni projeleri hakkında yaptığı açıklamada “SWOT Hospitality olarak, çok yakında, Dubai ve Antalya’daki başarımızı İstanbul’un kalbinde bulunan yeni adresimiz Tersane İstanbul’a taşımanın gururunu yaşayacağız. Swot Hospitality olarak Mykonos’tan Santorini’ye uzanan Yunan Mutfağı lezzetlerinden, Ortadoğu, Türk, Latin ve Pan Asya mutfağına kadar geniş bir yelpazede hizmet veren restoranlarımızla kazandığımız tecrübe ile İstanbul’a benzersiz bir gastronomi deneyimi sunmayı hedefliyoruz. İstanbul’un zengin kültürel dokusuyla harmanlanan ve dünya mutfaklarının en seçkin örneklerini bir araya getiren bu yeni projelerimizle, İstanbul gastronomisinde yeni bir dönem başlatacağız. Antalya’dan başlayıp Dubai’ye uzanan başarı hikayemizi, İstanbul’da taçlandırarak gastronomi sahnesinde yeni bir referans noktası olmayı amaçlıyoruz. Misafirlerimize sadece bir yemek değil, her ziyarette benzersiz bir deneyim sunarak, İstanbul’un gastronomi haritasını yeniden şekillendireceğiz.” dedi.
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek