The Grand Tarabya Managed by Accor’un Yeni Executive Şefi: Nilay Lale !!!
İstanbul’un ikonik oteli The Grand Tarabya Managed by Accor’un Executive Şef görevine Nilay Lale atandı.
Nilay Lale, profesyonel kariyerine önce Fethiye ardından Ankara’da farklı restoran ve otellerde başladı.
Ardından Swissotel Ankara, JW Marriott Ankara ve Mandarin Oriental Bodrum’da görev alan Nilay, daha sonra Chefs & Jars Ankara’da Executive Şef olarak önemli çalışmalara imza attı. 2021 yılı itibarıyla KHAI Hotels bünyesinde Corporate Executive Şef olarak görev alan Nilay, Gault & Millau Türkiye tarafından 2024 ve 2025 yıllarında 1 Toque, 2026 yılında da 2 Toque ödülüne layık görüldü.
Muğla Üniversitesi Tarım Teknolojileri bölümünden mezun olan Nilay, yaklaşık 20 yıllık sektör tecrübesiyle, Şubat 2026 itibarıyla The Grand Tarabya Managed by Accor ekibine Executive Şef olarak katıldı. The Grand Tarabya Managed by Accor, Nilay Lale'nin ekibe katılmasıyla birlikte İstanbul'da Executive Chef'in kadın olduğu tek 5 yıldızlı lüks otel oldu.
The Grand Tarabya Managed by Accor
İstanbul’un Boğaziçi kıyısındaki seçkin Tarabya semtinde yer alan ve yakında Fairmont markasına dönüşecek olan, The Grand Tarabya Managed By Accor Oteli, dünya çapında 110’dan fazla ülkede 5.600’den aşkın tesisi bulunan lider konaklama grubu Accor’un İstanbul’daki 38. otelidir. Boğaziçi’nin eşsiz konumunda yer alan The Grand Tarabya Managed by Accor Oteli, İstanbul’un kültürel ve tarihi cazibe merkezlerine kısa bir mesafede bulunuyor; misafirlerine lüks ve kalite eşliğinde; her noktasından ayrı ayrı muhteşem manzaralar ve huzurlu bir sahil ortamı sunuyor.
1966’da Türkiye’nin ilk beş yıldızlı otellerinden biri olarak açılan ve 2013’te yenilenerek tekrar hizmete giren The Grand Tarabya, uzun yıllardır zarafet ve güzelliğin simgesi olarak öne çıkmaktadır. Tesis; 248 oda ve suit, 29 rezidans, yedi farklı yeme-içme noktası ve kapsamlı bir wellness merkezine sahiptir. The Grand Tarabya Managed by Accor, yeni Genel Müdürü Afif Salibi yönetiminde yola devam etmektedir.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
GIDANIN GELECEĞİ TARLADA BAŞLIYOR
BN HOTEL THERMAL & WELLNESS’TAN 20 MİLYON TL YATIRIMLA ‘HAYATA GURME BİR DOKUNUŞ’!
BUSELİK’TE YENİ BİR BULUŞMA: “GÜN BATIMINDA BUSELİK”
ZÜBER’DEN ÖDÜLLÜ ICE TEA SERİSİNE İKİ YENİ LEZZET
MAGNOLIA BAKERY’NİN BANANA PUDDING BAR’I VADİ İSTANBUL’DA
SİLİVRİ’DE BİR MUTFAK: THE BARN VE YENİ ŞEFİ MEHMET KARAKUŞ
ZEYTİN AĞACI’NIN PEŞİNDE: BİR DİZİ, AYVALIK VE CUNDA’YI NASIL ROTA YAPTI?
KAYA CLUB REWARDS’TA YENİ DÖNEM: KONAKLADIKÇA KAZAN, İSTEDİĞİN YERDE HARCA
ROBUCHON MONACO’DA İKİ GECE: OSMAN SEZENER VE OD URLA’NIN EGE’Sİ
FAZIL SAY’IN CAZ TURNESİNDE SIRA İSTANBUL’DA: HARBİYE’DE İKİ GECE ÜST ÜSTE
PİRGE’DEN GASTRONOMİ ÖĞRENCİLERİNİN MUTFAK EĞİTİMİNE ÖZEL SET
BİRİKSİR WELLNESS, KİŞİYE ÖZEL SAĞLIK DANIŞMANLIĞI SUNUYOR
THE MAESTRO HOTEL: İSTANBUL’UN KALBİNDE, BOĞAZ’A KARŞI TASARLANMIŞ BİR KONAKLAMA DENEYİMİ
KÖY MEYDANINDA FELSEFE, TROYA MÜZESİNDE GÖBEKLİTEPE BULUŞMALARI NADAS’A BIRAKILAN SÖZLER YOĞUN İLGİ GÖRDÜ
ARBY’S®, İKONİK CURLY FRIES İLE FARKLI BİR LEZZET DÜNYASININ KAPILARINI AÇIYOR