Ödüllü Şef Michael De Jesus, Nobu Istanbul’da Baş Şef Olarak Göreve Başladı
Uzak Doğu lezzetlerinin dünyaca ünlü temsilcisi Nobu Istanbul, göreve başlayan yeni baş şefi ile gastronominin sınırlarını keşfetmek isteyenlere hitap ediyor. Deneyimli şef Michael De Jesus, yaratıcılık yolculuğunu özgün dokunuşlar ve yeniliklerle Nobu Istanbul mutfağında sürdürmeye geliyor.
Renkler ve dokuları yenilikçi mutfak anlayışıyla harmanlayan Nobu Istanbul, yeni şef atamasını gerçekleştirdi. Şef Michael De Jesus, kariyeri boyunca pek çok 5 yıldızlı lüks otelin yanı sıra ödüllü restoranda edindiği deneyim ve gastronomi dünyasına kattığı özgün tarzıyla farklı duyularla bağlantı kuran güçlü tabak tasarımlarını Nobu Istanbul’da geliştirmeye geliyor.
Yıllar içerisinde İncili Gastronomi Rehberi ve Michelin Rehberi’nin yanı sıra Gault & Millau Türkiye Rehberi’nde de yer alan Nobu Istanbul’un yeni baş şefi Michael De Jesus, yeme içme sektöründeki 28 yıllık tecrübesiyle dikkat çekiyor. Kariyerine Honolulu’da bulunan Dave & Buster’s mutfağında başlayan Michael De Jesus, burada kazandığı yönetim deneyiminin ardından W Hotel Honolulu, Renaissance Hotel Las Vegas ve Victoria Club Riverside gibi otellerin mutfaklarında görev aldı. Michael De Jesus, 2016 yılında Nobu Hotel City of Dreams Manila’ya Head Chef olarak atandı ve o tarihten bu yana otelin fine dining restoranı Nobu Restaurant başta olmak üzere tüm mutfak operasyonlarını yönetiyor.
Michael De Jesus kariyer yolcuğuna, Nobu Las Vegas ekibiyle birlikte iki yıl üst üste Michelin Yıldızı kazanılması (2008–2009), Forbes tarafından Nobu Hotel’e verilen 7 yıllık 4 Yıldız derecesi, Tatler Magazine’in Manila’nın En İyi Restoranları listesine 7 yıl boyunca giren Nobu Restaurant başarısı ve 2024 World Culinary Awards’ta Filipinler’in En İyi Restoranı ödülü gibi birbirini takip eden başarılar ekledi. Ayrıca, California School of Culinary Arts’tan aldığı Top Honors derecesi ve Dave & Buster’s Honolulu’nun “2000’in En İyi Yeni Restoranı” seçildiği dönemde açılış mutfak yöneticisi olması, onun mutfak liderliğinin erken dönem güçlü göstergeleri arasında yer alıyor.
Yemeğe olan yenilikçi yaklaşımını Japon-Peru mutfağıyla kurduğu kültürel bağ ile kuvvetlendiren Şef Michael De Jesus, farklı şehirlerde edindiği mutfak tecrübeleri ve dünyaca ünlü şeflerle birlikte kazandığı deneyimler gastronomi vizyonunu geliştirdi. Mutfağında mevsimsel ürünlerin ve lokal tatların sürdürülebilir yaklaşımlarla kullanılmasına dikkat eden Nobu Istanbul’un yeni şefi, yalnızca geçmişin değil, günümüzün gastronomi trendlerin deki ustalığıyla da öne çıkıyor. Şef Michael De Jesus, misafirlerine global standartlarda bir pişirme deneyimi sunmaya Nobu Istanbul’da devam edecek.
Nobu Istanbul’a rezervasyon yapmak için ist.reservations@noburestaurants.com veya +90 212 334 30 34 numaralı telefon üzerinden ulaşılabilir.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
GÜNEŞİN BATTIĞI SON YER GÖKÇEADA
MİLANO
KARAKAS’TA ÜÇ FARKLI DENEYİM
LYON
PAPHOS
FRİG VADİSİ
BUDAPEŞTE
BARBEKÜ ÖZEL
MARSİLYA VE CALANQUES
BALTIK ESİNTİLERİYLE BÜYÜLEYEN: ÇOK SESLİ KARS SENFONİSİ
7. İncili Gastronomi Rehberi’nde, Unilever Food Solutions “Geleceğin Menüleri” Ödülleri Sahiplerini Buldu
Ödüllü Şef Michael De Jesus, Nobu Istanbul’da Baş Şef Olarak Göreve Başladı
Chef’s Table Mutfak Akademisi Gastronomi Eğitiminde 15 Yıllık Tecrübesiyle Standartları Yeniliyor