Tek Günde Sekiz Ünlü Şefle Lezzet Yolculuğu: Shang Brunch 26 Ekim’de IST TOO’da
Shangri-La Bosphorus’un İstanbul’un imza etkinliği Shang Brunch, 26 Ekim’de yeniden gastronomi tutkunlarıyla buluşuyor. IST TOO’da gerçekleşecek bu özel edisyon; Osmanlı ve Anadolu mutfağından Uzak Doğu ve İtalyan lezzetlerine uzanan zengin bir gastronomi yolculuğu sunacak. Sekiz ünlü şefin canlı pişirme istasyonlarında hazırlayacağı imza tabakların yanı sıra, çocuklara özel aktiviteler, Le Bar’ın yaratıcı kokteylleri ve canlı müzik performanslarıyla Shang Brunch, bu ay da misafirlerine unutulmaz bir Pazar deneyimi yaşatmaya hazırlanıyor.
Beşiktaş’ın kalbinde, Boğaz’ın büyüleyici manzarası ve kalpten gelen misafirperverliğiyle öne çıkan Shangri-La Bosphorus, Istanbul, bu ayın Shang Brunch etkinliğini 26 Eylül Pazar günü 12:30–16:00 saatleri arasında gerçekleştirecek. Ayda yalnızca bir kez düzenlenen bu özel brunch, farklı mutfaklarda uzmanlaşmış sekiz usta şefin imza tabaklarını bir araya getiriyor. Her biri kendi mutfağının hikâyesini yansıtan restoranlar, IST TOO’da Shang Brunch çatısı altında buluşarak İstanbul’un brunch sahnesine yeni bir soluk ve lezzet perspektifi kazandırıyor.
Tek Günde Sekiz Ünlü Şef: Lezzet Yolculuğunun Rehberleriyle Tanışın
Shang Brunch mutfağında bu ay da birbirinden ünlü şefler bir araya geliyor.
Anadolu’nun zengin mirasından ilham alan yenilikçi dokunuşları ve sürdürülebilir mutfak anlayışıyla öne çıkan Tuzz Restaurant’tan Şef Nilay Lale ile Osmanlı saray mutfağının izlerini çağdaş sunumlarla buluşturan Deraliye Restaurant’tan Şef Necati Yılmaz, brunch’a özel hazırladıkları tabaklarla gastronomi tutkunlarına unutulmaz anlar yaşatacak.
C Paces Group bünyesindeki, ateşin lezzetini Akdeniz mutfağıyla harmanlayan Madera İstanbul’un Şefi Ertan Özturan, rafine dokunuşlarıyla öne çıkarken; Türk mutfağının geleneksel tatlarını özgün tekniklerle yeniden yorumlayan Amaya Restaurant’tan Şef Volkan Özkur, sıfır atık prensibi ve Kafessiz Türkiye iş birliğiyle elde edilen doğal malzemeleriyle çevresel duyarlılığın altını çizecek.
Dünya mutfağından ilham alan Izaka Terrace’ın Şefi Serhat Eliçora özgün reçeteleriyle seçkin tatlar sunarken, Napoli Antica’nın peynir ustası Cosimo Rotolo el yapımı mozzarella, ricotta ve mascarpone çeşitleriyle brunch’a İtalyan zarafetini taşıyacak. Shang Palace’ın Şefi Cheng Lu ise Kanton ve Sichuan mutfaklarının imza lezzetlerini ustalıkla sunarak Uzak Doğu’nun zarafetini sofraya taşıyacak.
Son olarak, Shangri-La Bosphorus, İstanbul’un yeni Executive Chef’i Şevket Cihan, uluslararası deneyimiyle Türk mutfağını çağdaş bir bakış açısıyla yeniden yorumlayarak, misafirlere brunch’a özel sürprizlerle dolu bir deneyim yaşatacak.
Ayrıca etkinlik boyunca canlı caz müziği, Le Bar’ın özel kokteylleri ve miniklere özel aktiviteler de bu özel güne renk katıyor.
26 Ekim gününü takviminize not edin ve Shangri-La Bosphorus, İstanbul’un gelecek etkinliklerini takip etmek için instagram hesabını takip etmeyi unutmayın.
Detaylı bilgi ve rezervasyon için +90 549 656 70 71nolu whatsapp numaradan veya ist_too.slib@shangri-la.com mail adresi üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
GÜNEŞİN BATTIĞI SON YER GÖKÇEADA
MİLANO
KARAKAS’TA ÜÇ FARKLI DENEYİM
LYON
PAPHOS
FRİG VADİSİ
BUDAPEŞTE
BARBEKÜ ÖZEL
MARSİLYA VE CALANQUES
BALTIK ESİNTİLERİYLE BÜYÜLEYEN: ÇOK SESLİ KARS SENFONİSİ
HAVANA
SEYAHATİN EN ÖZGÜR HALİ: KARAVAN KAMPÇILIĞI
NAPOLİ VE AMALFİ KIYILARI
EGE’NİN GASTRONOMİ KÖYÜ: SÖĞÜT – SARANDA
UÇAKTA İŞİTME KAYBINA DİKKAT!