
LACİVERT’TE ANNELER GÜNÜ BRUNCH’I BİR BAŞKA!
Lacivert Pazar brunch’ı ile Anneler Günü’nde misafirlerini karşılamaya hazırlanıyor. Boğaz’ın eşsiz maviliği eşliğinde, özenle seçilen ürünler ve gelenek ile geleceği buluşturan lezzetlerle, Anneler Günü’nün keyfi Lacivert’te yaşanıyor…
İstanbul Boğazı’nın benzersiz manzarası eşliğinde unutulmaz tatlar sunan Lacivert, Pazar brunch’larına renk katmaya devam ediyor. 25 yılı aşkın deneyimiyle klasikleşmiş tatlarını koruyan Lacivert, Pazar günlerinin atmosferini tamamlayan taze bir brunch sunuyor. Lacivert, sakinliği, klasikleşen lezzetleri ve eşsiz manzarasıyla öne çıkarak, İstanbullulara özledikleri keyfi yaşatıyor.
Lacivert’in her Pazar 10:00 – 14:00 saatleri arasında sunduğu brunch’ta, yerel üreticilerden tedarik edilen, Türk kahvaltısının vazgeçilmez ürünlerinin yanında dünyanın birçok noktasına dokunan seçenekler de yer alıyor. Bahçe yeşillikleri, Çengelköy salatalığı ve Bursa çevresinden alınan domatesleriyle en taze malzemelerin buluştuğu Lacivert brunch’ı sıcak kahvaltı büfesinde yumurtanın yanında soslu sosis, ızgara sucuk ve hellim, sote mantar, ot kavurması gibi seçeneklerle zorlu bir seçim misafirleri bekliyor. Antalya ve Merzifon’dan gelen, pancar şekeriyle üretilmiş marmelatlar, reçeller, ballar ve meyve standıyla da brunch’ın vazgeçilmezlerini tamamlıyor. Tatlıya doyamayanlar için ise şekerpare, fıstıklı baklava gibi geleneksel lezzetlerin yanında unsuz kek ve banana bread gibi sağlıklı tatlıların ve krokan bouche gibi uluslararası lezzetlerin bulunduğu tatlı köşesi Lacivert brunch’ında yerini alıyor.
Vejetaryen ve vegan seçeneklerin de içinde bulunduğu Lacivert Pazar brunch’ı, ketojenik beslenmeye uygun, sağlıklı ürünlerin olduğu alternatifleri de unutmuyor. Salata ve zeytinyağlıların yanında yeni seçeneklerle brunch’a çağdaş bir dokunuş ekliyor.
Saat 11:30’dan itibaren ise, Chaat masala, demirhindi ve yoğurt sosuyla fırınlanmış patates; mercimek ve tatlı patatesle hazırlanan shepherd’s pie; karamelize rezene graten; tatlı-ekşili kuzu kaburga; sous vide tavuk ve fırınlanmış kuzu kol gibi özenle hazırlanan sıcak lezzetler servise giriyor.
Brunch’ıyla da Boğaz’ın ve İstanbul’un zengin mutfak mirasını yaşatan Lacivert, bu özel manzarasıyla iyi mutfağı bir araya getirmeye devam ediyor. Geçmişin izlerini taşıyan ama yenilikçi yaklaşımıyla geleceğe bakan Lacivert, misafirlerini Anneler Günü’nde sevdikleriyle birlikte unutulmaz bir brunch deneyimine davet ediyor.
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek














