23 NİSAN’A ÖZEL LEZZET ŞÖLENİ: PEK FOOD İLE KUTLAMA ZAMANI!
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın coşkusunu, Pek Food’un enfes lezzetleriyle taçlandırın! Pizza Mistro’dan lahmacuna, milföyden susamlı çıtır böreğe kadar birbirinden özel tatlarla sofralarınızı donatın.
23 Nisan, çocuklarımızın neşesiyle renklenen, milli birlik ve beraberliğimizi pekiştiren en özel günlerden biri. Bu anlamlı günü daha da unutulmaz kılmak için Pek Food’un lezzet dolu ürünleriyle keyifli sofralar kurmaya ne dersiniz? Özenle hazırlanan Pizza Mistro, bol malzemeli içeriği ve ince hamuruyla hem çocukların hem de büyüklerin favorisi olmaya aday! Evde pratik bir şekilde hazırlayabileceğiniz bu lezzet, kutlamalarınızı daha da renklendirecek.
Geleneksel tatlardan vazgeçemeyenler için Pek Food Klasik Lahmacun mükemmel bir seçim! İncecik hamuru ve bol iç harcıyla fırından çıktığı anda mis gibi kokusuyla iştah kabartıyor. Yanında bol yeşillik ve limonla servis ederek bu lezzeti zirveye taşıyabilirsiniz. Tatlı ve tuzlu atıştırmalıklarla sofranızı tamamlamak için ise Milföy Hamuru ile çıtır çıtır börekler veya Peynirli Susamlı Çıtır gibi enfes seçenekleri deneyebilirsiniz.
Pek Food olarak, 23 Nisan’ın coşkusunu lezzetlerimizle buluşturuyoruz! Çocukların mutluluğunu paylaşmak, onlara keyifli bir sofra sunmak için en iyi tatları sizlere sunuyoruz. BugünAü unutulmaz kılmak için sofralarınızı Pek Food’un nefis ürünleriyle bayramın tadını doyasıya çıkarın!
Instagram: pekfood_tr https://www.instagram.com/pekfood_tr/
Web Sitesi: https://pekfood.com/
Telefon: 444 8 550
Mail: info@pekfood.com
Latest
- Latest
 - Food and Travel
- 2016 Sayıları
 - Ağustos Sayısı 2014
 - Ağustos Sayısı 2015
 - Ağustos Sayısı 2016
 - Aralık Sayısı 2013
 - Aralık Sayısı 2014
 - Aralık Sayısı 2015
 - Ekim Sayısı 2013
 - Ekim Sayısı 2014
 - Ekim Sayısı 2015
 - Eylül Sayısı 2014
 - Eylül Sayısı 2015
 - Haziran Sayısı 2014
 - Haziran Sayısı 2015
 - Haziran Sayısı 2016
 - Kasım Sayısı 2013
 - Kasım Sayısı 2014
 - Kasım Sayısı 2015
 - Mart Sayısı 2014
 - Mart Sayısı 2015
 - Mart Sayısı 2016
 - Mayıs Sayısı 2014
 - Mayıs Sayısı 2015
 - Mayıs Sayısı 2016
 - Nisan Sayısı 2014
 - Nisan Sayısı 2015
 - Nisan Sayısı 2016
 - Ocak Sayısı 2014
 - Ocak Sayısı 2015
 - Ocak Sayısı 2016
 - Seyahat
 - Şubat Sayısı 2014
 - Şubat Sayısı 2015
 - Şubat Sayısı 2016
 - Temmuz Sayısı 2014
 - Temmuz Sayısı 2015
 - Temmuz Sayısı 2016
 
 - Gurme Seyahat
 - Haberler
 - Yemek
 
												
																						GÜNEŞİN BATTIĞI SON YER GÖKÇEADA
										
									
												
																						MİLANO
										
									
												
																						KARAKAS’TA ÜÇ FARKLI DENEYİM
										
									
												
																						LYON
										
									
												
																						PAPHOS
										
									
												
																						FRİG VADİSİ
										
									
												
																						BUDAPEŞTE
										
									
												
																						BARBEKÜ ÖZEL
										
									
												
																						MARSİLYA VE CALANQUES
										
									
												
																						BALTIK ESİNTİLERİYLE BÜYÜLEYEN: ÇOK SESLİ KARS SENFONİSİ
										
									
												
																						HAVANA
										
									
												
																						SEYAHATİN EN ÖZGÜR HALİ: KARAVAN KAMPÇILIĞI
										
									
												
																						NAPOLİ VE AMALFİ KIYILARI
										
									
												
																						EGE’NİN GASTRONOMİ KÖYÜ: SÖĞÜT – SARANDA
										
									
												
																						UÇAKTA İŞİTME KAYBINA DİKKAT!