
1 Mayıs’ta Kapılarını Açacak Olan Hakkasan Bodrum Yeni Sezonuyla Sofistike bir Lezzet Yoculuğuna Davet Ediyor
Bodrum Yarımadası’nın en büyüleyici koyu olan Cennet Koyu’nda konumlanan Mandarin Oriental, Bodrum’un göz alıcı atmosferinde hizmet veren Hakkasan Bodrum yeni sezonda modern Kanton mutfağını eşsiz Ege manzaralarıyla buluşturmaya devam ediyor. 1 Mayıs 2025 itibarıyla misafirlerini ağırlamaya başlayacak olan Hakkasan Bodrum, yaratıcı menüsü ve sofistike atmosferiyle unutulmaz bir gastronomi deneyimi vadediyor.
Uçsuz bucaksız Ege Denizi manzarası eşliğinde Uzak Doğu mutfağının dünyaca ünlü lezzetlerini sunan Hakkasan Bodrum; geleneksel teknikleri yüksek kaliteli malzemelerle bir araya getirerek, benzersiz bir yemek ve kokteyl menüsü sunuyor. Hakkasan Bodrum, Çin’in Kanton bölgesine özgü lezzetleriyle her gün 19.00-01.00 saatleri arasında, Mandarin Oriental, Bodrum bünyesinde hizmet verecek. Dünyada tamamen al fresco yemek deneyimi sunan tek Hakkasan olan Hakkasan Bodrum, açık hava keyfini eşsiz bir atmosferle taçlandırıyor.
Antik Uzak Doğu yemeklerinden alınan ilhamla yaratılan yeni lezzetleri, modern dokunuşlu geleneksel Kanton mutfağı olarak sunan Hakkasan, Türkiye’de Mandarin Oriental, Bodrum ve Mandarin Oriental Bosphorus, İstanbul ayrıcalığıyla sadece bu destinasyonlarda deneyimleyebileceğiniz lezzetler yaratıyor.
Head Chef Tan Choon Aun liderliğindeki tutkulu ve yetenekli bir ekip tarafından hazırlanan özel menüsü ve kusursuz hizmet anlayışıyla geçtiğimiz yıllarda Michelin Listesi’ne girmeye layık görülen Hakkasan Bodrum, imza yemekleriyle öne çıkıyor. Başlangıç meüsündeki Supreme Dim Sum, Çıtır Ördek Salatası, Morel Mantarlı ve Sebzeli Çin Böreği gibi seçenekler, Uzak Doğu yolculuğunun ilk durakları olurken; Hakkasan’ın imza yemeği Pekin Örneği, Wok’ta Kızarmış Karides, Izgara Siyah Morina Balığı ve Izgara Kuzu Pirzola gibi ana yemekler ise bu sıra dışı deneyimi taçlandırıyor. Bu benzersiz gastronomi deneyimi, tatlı menüsündeki Şampanya Havyarı, Çikolatalı Fıstık Hamur Tatlısı ve Vegan Exotic Pavlova ile sonlanıyor.
İster yemek öncesi keyifli sohbetlere başlarken tercih edebileciğiniz, isterseniz de yemek sonrasında uzayan gecelerde size eşlik edebilecek imza Hakkasan kokteylleri de mutlaka deneyimlemeniz gereken özel lezzetler arasında yer alıyor. Hakkasan Bodrum’un kokteyl menüsü, farklı damak zevklerine hitap eden dört ayrı kategoriden oluşuyor: Yenilikçi karışımlar ve cesur tatlar için Captivation, çiçeksi ve aromatik notaları tercih edenler için Romance, klasiklerden vazgeçemeyenler için modern dokunuşlarla hazırlanmış Trust ve yoğun, ateşli bir deneyim arayanlara özel Passion… Her biri eşsiz deneyimler sunmak için özenle hazırlanan kokteyller arasında Bodrum’a özel tasarlanan Keija, Wildflower, Bodrum Breeze ve Midnight in Bodrum menünün öne çıkanları arasında yer alıyor.
Hakkasan Bodrum’un keyifli anlara ev sahipliği yapan barı ise, 18.00-00.30 arasında lezzetli kokteylleri ve zengin içecek menüsüyle hizmet verecek. Her gün 20.00-00.30 saatleri arasında misafirlere benzersiz bir eğlence sunacak canlı DJ performansları da Hakkasan deneyiminizi bir üst seviyeye taşıyacak.
Cennet Koyu’nun özel manzarası eşliğinde denizden ulaşım imkanı da olan Hakkasan unutulmaz bir akşam yaşamak isteyen herkesi bu özel lezzetleri keşfetmeye davet ediyor.
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek














