
GLORIA HOTELS & RESORTS RUNTALYA’DA PARILTI DERNEĞİ İÇİN KOŞTU
Gloria Hotels & Resorts, çalışanlarından ve gönüllülerden oluşan 58 kişilik koşu ekibiyle, 6 Nisan’da Antalya’da düzenlenen, bu yıl 20’ncisi gerçekleştirilen Runtalya Maratonu’nda Parıltı Derneği’nden görme engelli 14 dostumuzla birlikte koştu.
Gloria Hotels & Resorts çalışanları bu yıl da Runtalya Maratonu’nda Parıltı Görmeyen Çocuklara Destek Derneği için koştu. 58 kişilik gönüllüsüyle maratona katılan Gloria Hotels & Resort, adımadım.org üzerinden hayata geçirilen “Teknolojiye Dokunuyorum, Dünyaya Erişiyorum” sloganlı projesine bağış katkısında bulundu. Maratona katılan Parıltı ekibi 3 gün boyunca otelde ağırlandı. Parıltı Derneği üyeleri konaklama süresince ayrıca, Gloria Golf Club’ta golf sporunu yakından tanıtmak amacıyla düzenlenen golf derslerine katıldı.
Görmeyen çocukların aileleri tarafından 2003 yılında kurulan dernek, görme engelli çocukları, bebeklikten yetişkinlik çağına kadar bağımsız yaşama hazırlamak ve farkındalıklarını artırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenliyor. Parıltı Derneği’nin faaliyetleri kapsamında Gloria Hotels & Resorts, derneğe destek vermeye devam edecek.
Gloria Hotels & Resorts Hakkında:
Özaltın Holding’e ait olan Gloria Hotels & Resorts markası, Antalya- Belek Bölgesinde yaklaşık 2.400.000 m² alan üzerine kurulmuş olup, 1997 yılından itibaren faaliyetlerine devam etmektedir. Toplamda 1275 oda, süit ve ultra lüks villa konseptiyle, 30 farklı oda kategorisine sahip olan Gloria Hotels & Resorts, misafirlerine kişiselleştirilmiş ve yüksek konforlu bir hizmet sunmak amacıyla hayata geçirilmiştir. Bulunduğu konum itibariyle aynı zamanda konuklarına doğa ile baş başa tatil imkanı sunan Gloria Hotels & Resorts, yılın her donemi misafirlerine ayrıcalıklı bir tatil deneyimi sunmaktadır.
Bünyesinde farklı kategorilerde prestijli ödüllere sahip olan ve kendi sınıfının en başarılı uc adet, 5 yıldızlı oteli olan Gloria Serenity Resort, Gloria Golf Resort ve Gloria Verde Resort markaları ile uzun yıllardır turizm sektöründe hizmet veren Gloria Hotels & Resorts aynı zamanda Avrupa’nın en özel spor yatırımı olan Gloria Sports Arena ile 50’den fazla branşta spor yapılabilen modern kompleks olma özelliğiyle sektöre onculuk etmektedir.
Ünlü Fransız mimar Michel Gayon tarafından tasarlanmış olan Gloria Golf Club, Türkiye’nin en büyük, Avrupa’nın ise ikinci büyük golf sahası unvanıyla bölgedeki tek Trackman Driving Range alanı ve toplamda 45 delikli üç adet golf sahasıyla, golf sporunun ülkemizdeki en önemli temsilcileri arasında yer almaktadır. Yapmış olduğu yenilikler ve vizyoner bakış acısıyla faaliyetlerine devam eden Gloria Hotels & Resorts, ayrıca uluslararası standartlarda tüm ihtiyaçlara yönelik toplantı gereksinimlerini karşılamakla birlikte ayrıca Gloria Convention Center ile de uzun yıllardır prestijli organizasyonlara ev sahipliği yapmaktadır.
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek














