
HASATA, YENİ ÜRÜNÜ MANİSA AŞURELİK BUĞDAY İLE PAYLAŞMANIN TADINA TAT KATIYOR
Tiryaki Agro’nun tahıl ve bakliyat markası Hasata, ürün portföyünü Manisa Aşurelik Buğday ile güçlendirdi. En ideal aşurelik buğday olarak bilinen Cumhuriyet Buğdayı’nın, toprak, hava ve zirai şartların en uygun olduğu bölgelerden biri olan Manisa’da yetiştirilmesiyle elde edilen Hasata Aşurelik Buğday; aşureden keşkeğe, salatadan çorbalara yemeklerinize lezzet katıyor. Bu yıl Hasata Aşurelik Buğday ile yapılan aşureler, yıllardır özlenen aslını korumuş lezzetine kavuşurken, paylaşmanın gücü her tabak aşure ile daha da artıyor.
Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen tarım ürünleri tedarik zinciri şirketlerinden Tiryaki Agro’nun iki yıllık emek dolu çalışmasının ardından hayata geçirdiği markası Hasata, özenle seçilen tohumlarla üretilen ürünleriyle hayatınıza bir kaşık daha iyilik ve lezzet katıyor. Geçmişin sahici lezzetlerine duyulan özlemi sofralara taşıyan Hasata, bolluğu ve paylaştıkça artan bereketi simgeleyen aşure dönemi yaklaşırken Aslını Korumuş Lezzetler’den oluşan ürün portföyüne Manisa Aşurelik Buğday’ı da ekledi.
Manisa’dan Gelen Lezzet

Geçmişi yüzyıllarca geriye giden Anadolu mutfağının vazgeçilmezi, bolluğun ve bereketin sembolü aşure, Hasata’nın Aşurelik Buğdayı ile aslını korumuş lezzetine kavuşuyor. İri, beyaz taneleri ve yarı-sert yapısı ile aşurelik için en ideal buğday olarak bilinen Cumhuriyet Buğdayı’nın toprak, hava ve zirai şartların en uygun olduğu Manisa’da yetiştirilmesiyle elde edilen bu yeni ürün, aşurede ideal kıvamı sağlarken, kendine özgü lezzeti ile fark yaratıyor. Bereketi paylaşmaktan gelen aşure için gerekli olan tüm tahıl ve bakliyatlar Hasata’nın yöresel lezzetleri barındıran geniş ürün portföyünde yer alıyor. Manisa Aşurelik Buğday ile buluşan Coğrafi İşaretli Derinkuyu Kuru Fasulyesi, Kırşehir Koçbaşı Nohut ve Osmancık Pirinç ile bu yıl aşureler, damaklarda unutulmayacak bir tat bırakıyor.
Her pakette aynı hasadın mahsulünü içeren Hasata Manisa Aşurelik Buğday, bu sayede her zaman eşit ve kolay pişiyor. Aç kapa kullanıma uygun kilitli ambalajı sayesinde ise kullanım ve saklama kolaylığı sunuyor.
Aşurelik buğday en yoğun şekilde aşure yapımında kullanılsa da farklı yemek çeşitlerine de çok yakışıyor. Hasata Manisa Aşurelik Buğday ile yapacağınız keşkekler, çorbalar, salatalar ve pilavlar damaklarda benzersiz tatlar bırakıyor.
Daha fazla bilgi için www.hasata.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.
Hasata Hakkında
Türkiye’nin lider, dünyanın önde gelen tarım ürünleri tedarik zinciri şirketi Tiryaki Agro’nun yarım asrı aşan deneyimi ile hayata geçirdiği tahıl ve bakliyat markası Hasata; toprak, hava ve zirai şartların en uygun olduğu bölgelerde yetiştirilen pirinç, bulgur ve bakliyatları tüketicilerle buluşturuyor. Özenle seçilmiş tohumlardan üretilen ürünleriyle tohumdan sofraya bütün iyiliğini ve lezzetini içinde koruyan Hasata, geçmişin sahici lezzetlerine duyulan özlemi Aslını Korumuş Lezzetler ile sofralara taşıyor.
Hasata’nın lezzeti ve kalitesiyle dikkat çeken ürün portföyünde, Gönen’den Baldo Pirinç, Mardin’den Kırmızı Mercimek, Yozgat’tan Yeşil Mercimek, coğrafi işaretli Antep Bulguru ve Derinkuyu Kuru Fasulyesi başlıca yöresel lezzetler olarak öne çıkıyor. Antik tahıl Horasan Buğdayı’ndan üretilen Kadim Horasan Bulguru ise modern durum buğdaylarına göre yüzde 30 daha fazla protein içeriğiyle fark yaratıyor.
Kontrollü Atmosfer Teknolojisi ile doğal yöntemlerle kelebeklenmenin önüne geçerken, aç-kapa kilitli ambalajıyla kullanım ve saklama kolaylığı sağlıyor. Her pakette aynı hasadın mahsulünü %100 homojen olarak tüketiciye sunarak, standart pişme performansı sağlıyor.
↑ Back to topLatest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek














