SushiCo’dan Mevsimsel Tatlarla Zenginleşen Yeni Menü
SushiCo menüsü, mevsime uygun nefis ve iç ısıtan tatlarla yenilendi. Şeflerin özenli çalışmalarıyla hazırlanan her tabak, misafirlere Uzak Doğu mutfağının zengin aromalarını keşfetme fırsatı sunuyor.
Türkiye'nin köklü Uzak Doğu mutfağı zinciri SushiCo, her yıl iki kez, mevsimsel geçişlerle birlikte yenilenen sezonluk menüsüyle gastronomi tutkunlarını buluşturuyor. Kış mevsimine uygun ürünlerle şekillenen yeni menü, ürün geliştirme şeflerinin aylar süren titiz çalışmalarının ve mevsimsel tazeliğin bir yansıması olarak öne çıkıyor. SushiCo, her biri kültürel bir deneyime dönüşen lezzetleriyle misafirlerini, Uzak Doğu'nun en özel tatlarını keşfetmeye davet ediyor.
Mevsimsel Döngü ve Şeflerin Yaratıcılığı Buluşuyor
SushiCo'nun menü geliştirme süreci, mevsimin en taze ürünlerini ve 28 yılda kazanılan müşteri deneyimini merkeze alıyor. Trüflü Çin Mantısı, Tantanmen Ramen, Veggy Tso gibi lezzetler, yılın sadece belirli aylarında sunularak mevsimselliğin önemi vurgulanıyor. Benzer şekilde, karnabahar, ıspanak gibi kış sebzeleri de en lezzetli oldukları dönemlerde menüdeki yerini alıyor ve doğanın döngüsüne saygı gösteriliyor.
Her Damak Tadına Hitap Eden Lezzetler
Yeni menüde hem klasik SushiCo dokunuşunu hem de şeflerin yaratıcı yorumlarını bir araya getiren dikkat çekici tatlar yer alıyor:
Trüflü Çin Mantısı – Asya sebzeli dana kıymalı Çin mantısı, frenk soğan, susam, trüf mantarı, trüf ve yuzu aromalı sos ile servis ediliyor.
Tavuklu Bao Burger – Köri ile aromalandırılmış tavuk but, köri mayonezli göbek marul salatası ve kırmızı soğan turşusu ile hazırlanıyor.
Tantanmen Ramen – Tahinli aromatik ramen bazı, Asya sebzeli dana kıyma, Nissin noodle, shiitake mantarı, ıspanak, taze soğan ve susamlı trüflü acı sos tatlarını bir arada sunuyor.
Tom Kha Kai – Aromatik Thai rameni; tavuk göğüs, Nissin noodle, hindistan cevizi sütü, limon çubuğu, shiitake mantarı, kişniş, taze soğan ve acı yağ ile servis ediliyor.
Mamma Bao Tavuklu – El yapımı kalın şerit taze makarna, tavuk göğüs, ıspanak, kırmızı soğan turşusu ve susamlı trüflü acı sos ile birleşiyor.
Veggy Tso – Panelenmiş karnabahar, tatlı ekşi sos ve Çin acı sosuyla dengelenmiş hafif bir alternatif sunuyor.
Kimchi Tuna Roll – Salatalık, avokado, maguro, taze soğan, kimchi sos ve frenk soğanıyla ferah bir lezzetle karşımıza çıkıyor.
Sake Teriyaki Roll – Teriyaki sosla pişirilmiş somon, salatalık, avokado, tenkasu, yuzu mayonez ve teriyaki sosla zenginleştirilmiş bir kombinasyon oluşturuyor.
Osaka Roll – Avokado, salatalık, krem peynir, pürmüzlenmiş somon, goma wakame, siyah ve beyaz susam, teriyaki sosla tamamlanan özel bir sushi yorumu olarak menüde yerini alıyor.
Kyoto Cheesecake – Mistik çayı aromasıyla hazırlanmış cheesecake; mango, zerdeçal ve hindistan cevizi notalarıyla zenginleştirilmiş özel bir tatlı deneyimi sunuyor.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
GÜNEŞİN BATTIĞI SON YER GÖKÇEADA
MİLANO
KARAKAS’TA ÜÇ FARKLI DENEYİM
LYON
PAPHOS
FRİG VADİSİ
BUDAPEŞTE
BARBEKÜ ÖZEL
MARSİLYA VE CALANQUES
BALTIK ESİNTİLERİYLE BÜYÜLEYEN: ÇOK SESLİ KARS SENFONİSİ
LACHOCALA: YENİ YILIN EN TATLI HEDİYESİ
YENİ YILA PEKFOOD LEZZETİYLE GİRİN!
SushiCo’dan Mevsimsel Tatlarla Zenginleşen Yeni Menü
Inari Omakase Vadistanbul’da iş toplantıları ve özel öğle buluşmaları için öğle yemeği deneyimi
Rossmann Türkiye ve İş Ortaklarından 150.000 fidan ile Yemyeşil Bir Türkiye