7. İncili Gastronomi Rehberi’nde, Unilever Food Solutions “Geleceğin Menüleri” Ödülleri Sahiplerini Buldu
Ev dışı tüketim sektörünün öncü markası Unilever Food Solutions, gastronomi dünyasının en saygın organizasyonlarından İncili Gastronomi Ödülleri’nin 7’ncisinde bu yıl da yerini aldı. 24 Kasım’da The Ritz-Carlton İstanbul’da gerçekleşen törende, UFS geleceğe yön veren yeme-içme noktalarını “Geleceğin Menüleri” trendleri kapsamında ödüllendirdi.
“Bugün yanındayız, yarına hazırız” vizyonuyla profesyonel mutfaklarda yaratıcılığı desteklemeye devam eden Unilever Food Solutions, her yıl global ölçekte hazırlanan “Geleceğin Menüleri Trend Raporu” ile şeflere ve işletmecilere ilham olmayı ve rehberlik etmeyi sürdürüyor. Dünyanın farklı kültürlerinden gelen 1600’den fazla şefin öngörülerinin yanı sıra Kantar, Firmenich, Symrise, IFF, The Forge, CMJ-PDC gibi küresel araştırma şirketlerinin sektör raporları, 69 milyon aramayı temsil eden 77 bin anahtar sözcük üzerinden sosyal medya analizleri ve 21 ülkede 300 milyon çevrimiçi arama ile kapsamı genişletilen “Geleceğin Menüleri Trend Raporu”nda bu yıl öne çıkan 4 trend, farklı restoran menülerinde hayata geçirildi.
Bu yılın trendleri arasında; sokak lezzetlerinin şeflerin teknik ve yaratıcılığıyla yeni bir form kazanmasını ele alan “Sokak Lezzetlerine Şef Dokunuşu”, mikro yerel tarifleri modern tekniklerle geleceğe taşıyan “Köklere Dönüş”, yemek yemeyi interaktif deneyimlerle zenginleştiren “Yeni Nesil Yemek Deneyimi” ve globalleşmeyle birlikte ortaya çıkan beklenmedik füzyonları kapsayan “Sınır Tanımayan Mutfaklar” yer alıyor. Bu trendler, özgün örneklerle restoran menülerine eklendi.
Köklere Dönüş trendinde Marlinda ödül sahibi olurken, Sınır Tanımayan Mutfaklar trendinde Afitap, Sokak Lezzetlerine Şef Dokunuşu trendinde Tola & 21 Masa, Yeni Nesil Yemek Deneyimi trendinde ise Zaaf, bu kapsamda ödüle layık görüldü.
Unilever Food Solutions Türkiye Marketing Lead Eylül Er, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi:
“Unilever Food Solutions olarak mottomuz çok net: “Bugün yanındayız, yarına hazırız.” Bu bakış açısı, gastronominin geleceğine yaptığımız yatırımı ve şeflerle kurduğumuz güçlü iş birliğini özetliyor. Bu sene üçüncüsünü yayınladığımız Geleceğin Menüleri Trend Raporu, sektörümüzün nasıl dönüşeceğine dair önemli bir yol haritası sundu. Ve bugün burada bu vizyonu kendi mutfaklarında hayata geçiren dört değerli şefi onurlandırmak ve hep birlikte kutlamak için bulunuyoruz.”
Unilever Ev Dışı Tüketim Hakkında
Dünyanın en büyük gıda üreticilerinden biri olan Unilever’in ev dışı gıda sektöründe hizmet veren markası Unilever Ev Dışı Tüketim, globalde 300’ü aşkın şeften oluşan ekibiyle gastronomi sektörüne; lezzet, kolaylık ve besin değerini tutarlı ve yüksek standartlarla dengeleyen yemek çözümleri sunuyor. Gıda hizmetleri profesyonellerinin oluşturduğu küresel ağı ile en iyi sürdürülebilir malzemelerin tedarik edilmesi, kaliteli ürünler geliştirilmesi, ilham verici ve dünyadaki trendlerle uyumlu tarifler yaratılması, şeflere ihtiyaç duydukları eğitim ve desteğin verilmesi konularında çalışmalar yapıyor.
Unilever Ev Dışı Tüketim ile ilgili daha fazla bilgi edinmek için Dude Table Gastronomi Pazarlama Ajansı, Medya ve İletişim Uzmanı Gülçin Gökdere ile gulcin@dudetable.com maili üzerinden iletişime geçebilirsiniz.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
GÜNEŞİN BATTIĞI SON YER GÖKÇEADA
MİLANO
KARAKAS’TA ÜÇ FARKLI DENEYİM
LYON
PAPHOS
FRİG VADİSİ
BUDAPEŞTE
BARBEKÜ ÖZEL
MARSİLYA VE CALANQUES
BALTIK ESİNTİLERİYLE BÜYÜLEYEN: ÇOK SESLİ KARS SENFONİSİ
7. İncili Gastronomi Rehberi’nde, Unilever Food Solutions “Geleceğin Menüleri” Ödülleri Sahiplerini Buldu
Ödüllü Şef Michael De Jesus, Nobu Istanbul’da Baş Şef Olarak Göreve Başladı
Chef’s Table Mutfak Akademisi Gastronomi Eğitiminde 15 Yıllık Tecrübesiyle Standartları Yeniliyor