0

Sapa İstanbul’da Tatların Büyüleyici Eşleşmesi

Sapa İstanbul, rakı kültürüne modern mutfağın imzasını atıyor

 
İstanbul’un seçkin gastronomi adreslerinden Sapa İstanbul, rakı kültürünü modern mutfak anlayışıyla harmanlayarak sunduğu “Rakı Eşleşmeleri Menüsü” ile geleneksel lezzet kültürünü incelikli bir dokunuşla yeniden yorumluyor.

Sapa İstanbul’un sofistike ambiyansı ve özenli sunumlarıyla taçlanan bu özel menü, Şef Ümit Dere’nin özenli dokunuşlarıyla hazırlanıyor. Rakının çok katmanlı karakterine eşlik eden özgün tatlarla kurgulanan her tabak, yalnızca lezzet dengesiyle değil; sunum estetiği ve malzeme seçimiyle de öne çıkıyor.

“Çilingir Sofrası” adı altında sunulan bu menüde, kaburga çıtırı, deniz börülcesi, ot kavurma, tahinli patlıcan, midye çıtırı, haydari, kum leblebi, İstanbul salatası ve rakı sofralarının vazgeçilmez uyumu olan peynir, karpuz, kavun üçlüsü yer alıyor. Her bir tabak, rakının aromatik yapısını tamamlayacak şekilde ustalıkla eşleştirilmiş lezzetlerden oluşuyor.

Sapa İstanbul, doğal dokularla şekillenmiş dingin atmosferinde, lezzeti bir ritüele dönüştürüyor. Sapa İstanbul’da her lezzet, zarif bir atmosferle derinleşiyor; her detay, duyulara işleyen bir deneyime dönüşüyor.

Rezervasyon ve detaylı bilgi için:
+902166297272
info@sapaistanbul.com
↑ Back to top