
Sapa İstanbul’da Tatların Büyüleyici Eşleşmesi
Sapa İstanbul, rakı kültürüne modern mutfağın imzasını atıyor
İstanbul’un seçkin gastronomi adreslerinden Sapa İstanbul, rakı kültürünü modern mutfak anlayışıyla harmanlayarak sunduğu “Rakı Eşleşmeleri Menüsü” ile geleneksel lezzet kültürünü incelikli bir dokunuşla yeniden yorumluyor.
Sapa İstanbul’un sofistike ambiyansı ve özenli sunumlarıyla taçlanan bu özel menü, Şef Ümit Dere’nin özenli dokunuşlarıyla hazırlanıyor. Rakının çok katmanlı karakterine eşlik eden özgün tatlarla kurgulanan her tabak, yalnızca lezzet dengesiyle değil; sunum estetiği ve malzeme seçimiyle de öne çıkıyor.
“Çilingir Sofrası” adı altında sunulan bu menüde, kaburga çıtırı, deniz börülcesi, ot kavurma, tahinli patlıcan, midye çıtırı, haydari, kum leblebi, İstanbul salatası ve rakı sofralarının vazgeçilmez uyumu olan peynir, karpuz, kavun üçlüsü yer alıyor. Her bir tabak, rakının aromatik yapısını tamamlayacak şekilde ustalıkla eşleştirilmiş lezzetlerden oluşuyor.
Sapa İstanbul, doğal dokularla şekillenmiş dingin atmosferinde, lezzeti bir ritüele dönüştürüyor. Sapa İstanbul’da her lezzet, zarif bir atmosferle derinleşiyor; her detay, duyulara işleyen bir deneyime dönüşüyor.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek














