Divan Yeni Yılı Zamanın Değerini Hatırlatarak Karşılıyor
Divan Pastaneleri’nin birbirinden zarif yılbaşı hediye setleri ve gelenekselleşen lezzetleri, birlikte paylaşılan zamanların değerini hatırlatırken Divan’ın misafirleriyle kurduğu güçlü bağı ve özeni simgeliyor.
Divan Pastaneleri, yeni bir yıla “merhaba” demeye hazırlanırken misafirlerini birlikte geçirilen anların kıymetini kutlamaya davet ediyor. “Sevdiklerimize verebileceğimiz en değerli armağan, zaman.” fikrinden ilhamla yılbaşı hazırlıklarını kurgulayan Divan Pastaneleri, leziz tatlarla sofralarınızı donatırken sevdiklerinize hediye edebileceğiniz zarif koleksiyonlarıyla da yeni yıl ruhunu büyüleyici ve unutulmaz anlara dönüştürüyor.
Divan Pastaneleri’nin birbirinden şık kutular ve ambalajlar içinde sunduğu hediye setleri, birlikte paylaşılan zamanların değerini hatırlatırken aynı zamanda Divan’ın misafirleriyle bağ kuran, onların en özel anlarına eşlik eden incelikli yaklaşımını yansıtıyor.
Büyüleyici Zamanlar, Zarif Zamanlar, Unutulmaz Zamanlar, Işıltılı Zamanlar isimli hediye setleri, çikolata, lokum, kestane şekeri, drajeler gibi lezzetlerin yanı sıra konseptle uyum içindeki mumlar, şamdanlar, çerçeveler, karaf ve bardaklar, özel tasarım objeler gibi çok çeşitli aksesuarları içeriyor.
Divan Pastaneleri’nde bir yılbaşı klasiği ve geleneği haline gelen Stollen, Panettone, Kurabiye Ev, Yılbaşı Buche Passion Fruit, Kütük Pasta ve Kestaneli Ekmek gibi lezzetler ise sevdiklerinizle geçireceğiniz en keyifli anlara eşlik ederken damaklarda unutulmaz tatlar bırakıyor.
Divan’ın deneyimli şeflerinin imzasını taşıyan ve yılbaşı akşamının vazgeçilmezi olan hindi menüsü; ciğerli iç pilav, kestane şekeri, Bürüksel lahanası, brokoli, mısır, kırmızı lahana, yaban mersini sosu ve gravy sos eşliğindeki enfes tadıyla sofranızı adeta bir ziyafete dönüştürüyor.
Yeni yıl yaklaşırken sevdiklerinizi mutlu etmek ve en keyifli anların tadını birlikte çıkarmak için Divan’ın lezzet ve zarafet dolu yılbaşı kataloğuna aşağıdaki QR kodu okutarak erişebilirsiniz.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
GÜNEŞİN BATTIĞI SON YER GÖKÇEADA
MİLANO
KARAKAS’TA ÜÇ FARKLI DENEYİM
LYON
PAPHOS
FRİG VADİSİ
BUDAPEŞTE
BARBEKÜ ÖZEL
MARSİLYA VE CALANQUES
BALTIK ESİNTİLERİYLE BÜYÜLEYEN: ÇOK SESLİ KARS SENFONİSİ
Divan Yeni Yılı Zamanın Değerini Hatırlatarak Karşılıyor
Tadına Siz Karar Verin: Dr. Oetker’den Kendiniz Tatlandırın Serisi!
Duja Chalet Ski Resort’dan “Benzersiz Bir Yılbaşı” Programı
Türkiye’nin En İyi Bartenderı İstanbul’da Belli Oldu
Medeniyetler şehri Hatay’ın binlerce yıllık mutfağı Tadında Anadolu’da
