Volkswagen ile BİZ’de Jazz Serisi 24 Ekim’de Yeniden Başlıyor!
İstanbul’un eşsiz manzarasında cazın büyülü notaları 24 Ekim itibarıyla tekrar BİZ İstanbul’da yükselmeye başlıyor. Volkswagen’le birlikte hayata geçirilen BİZ’de Jazz serisi, her hafta caz severlere unutulmaz bir deneyim sunuyor. Cuma akşamları Eylül Ergül (Quartet) ve cumartesi akşamları Güvenç Dağüstün & Burçin Büke eşliğinde cazın dinamik tınıları, BİZ İstanbul’un sofistike atmosferinde bir araya geliyor.
Yaz aylarında başlayan ve kısa sürede caz severlerin vazgeçilmezi haline gelen BİZ’de Jazz serisi, sonbaharın sakin ve melankolik ruhuyla yeniden buluşmaya hazırlanıyor. 24 Ekim itibarıyla başlayacak olan seri, Boğaz’ın büyüleyici manzarasında cazın eşsiz tınılarını bir kez daha müzikseverlerle buluşturacak.
İstanbul’un en zarif noktalarından biri olan BİZ İstanbul, bu özel seriyle birlikte kentin ritmini yeniden hissettirecek bir müzik durağına dönüşüyor. Boğaz’a karşı yükselen notalar, akşamın yumuşak ışıklarıyla birleşip dinleyicilere hem zarif hem samimi bir deneyim yaşatırken, şehir hayatının temposuna kısa bir mola verdiriyor.
BİZ’de Jazz Sonbaharda Boğaz’a Caz Tınıları Taşıyor
Eylül Ergül (Quartet)’in her cuma akşamı sunduğu özgün yorumlar ve Güvenç Dağüstün & Burçin Büke’nin cumartesi gecelerine damgasını vuracak performansları, caz tutkunlarını hem taze hem de nostaljik bir müzik yolculuğuna çıkaracak. Her iki grup da BİZ İstanbul’un Boğaz’a karşı eşsiz bir atmosferinde performans sergileyerek şehri farklı bir ritimle dinlendirecek.
Volkswagen iş birliğiyle hayata geçirilen BİZ’de Jazz serilerinin her akşamı, İstanbul’un modern yüzüyle cazın geleneksel tınılarını harmanlıyor. BİZ İstanbul, caz severlere şehrin merkezinde sakin, rafine ve unutulmaz bir akşam vaat ediyor.
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek
Dr. Oetker’den Ferahlığı ve Pratikliği Bir Arada Sunan Yeni Soğuk Kahve Çeşitleri!
ATG Hotels’in lüks segmentteki vizyoner markası The Norm, Bodrum’un en özel lokasyonlarından biri olan Le Chic bünyesinde, 27 Mayıs’ta kapılarını açıyor.
S.PELLEGRINO YOUNG CHEF ACADEMY YARIŞMASI’NA BAŞVURULAR DEVAM EDİYOR
Ayvalık’ta Sofranın Hafızası Konuşuldu
Türkiye’nin 138 Yıllık Mirası Hacı Abdullah Lokantası’nda Safranbolu Gecesi: Türk Mutfağının Hafızası Aynı Sofrada Buluştu
Ege Kıyısında Bir Gastronomi Ritüeli: Tam Ocakbaşı x Yazz Collective
GlorIa Hotels & Resorts’tan Sezona Işıltılı Bir Başlangıç: PremIum PIer Açıldı
Mehmet Yalçınkaya İmzalı Alaz Restoran İlk Yılını Kutladı
Arkas Holding’den Urla’ya Gastronomi Eğitimi Desteği
Balparmak’tan Dünya Arı Günü’nde “Doğa İçin Arı Gibi Düşün” Projesine Davet
Erken Rezervasyon Güvencesi ve Büyük İndirimler
BVLGARI HOTELS & RESORTS, PIER DANIELE SEU VE BELLAVISTA İŞBİRLİĞİYLE YENİ ‘PİZZA BAR’INI TANITIYOR
İncili Gastronomi Rehberi Sekizinci Yılına Hazırlanıyor
Dünya Kahvaltı Günü’nde Sofraların Başrolünde Pratiklik Var
Cannes’da Vakko Zarafeti: Özgü Namal Kırmızı Halıda Göz Kamaştırdı