
PEK FOOD’TAN BİLDİĞİN GİBİ DEĞİL DAVETİ
Anadolu mutfağının sevilen lezzeti lahmacun, modern yorumlarla yeniden hayat buldu.





Pek Food, ‘Bildiğin Gibi Değil!’ mottosuyla gerçekleştirdiği özel davette, tarifleri alışılmışın dışına taşıyan yaratıcı dokunuşlarla hazırlanan lahmacunlarını ilk kez misafirleriyle buluşturdu.
Bu özel buluşma, İstanbul’un en gözde gastronomi adreslerinden Muutto Anatolian Tapas Bar’da gerçekleşti. Gecenin ev sahibi, Anadolu mutfağını yenilikçi dokunuşlarla yorumlayan Chef Umut Karakuş oldu.
Konuklar, şefin imzasını taşıyan sıra dışı reçeteler ve farklı sunumlarla zenginleştirilen lahmacun çeşitlerini büyük bir ilgiyle deneyimledi.
Pek Food, Türk mutfağının en bilinen tatlarını modern gastronomi anlayışıyla yeniden yorumlayarak lezzet dünyasına yeni bir soluk getiriyor. Marka, gelecekte de sürprizlerle dolu davetler ve farklı deneyimlerle lezzet tutkunlarıyla buluşmayı hedefliyor.
Instagram: pekfood_tr https://www.instagram.com/pekfood_tr/
Web Sitesi: https://pekfood.com/
Telefon: 444 8 550
Mail: info@pekfood.com
Latest
- Latest
- Food and Travel
- 2016 Sayıları
- Ağustos Sayısı 2014
- Ağustos Sayısı 2015
- Ağustos Sayısı 2016
- Aralık Sayısı 2013
- Aralık Sayısı 2014
- Aralık Sayısı 2015
- Ekim Sayısı 2013
- Ekim Sayısı 2014
- Ekim Sayısı 2015
- Eylül Sayısı 2014
- Eylül Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2014
- Haziran Sayısı 2015
- Haziran Sayısı 2016
- Kasım Sayısı 2013
- Kasım Sayısı 2014
- Kasım Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2014
- Mart Sayısı 2015
- Mart Sayısı 2016
- Mayıs Sayısı 2014
- Mayıs Sayısı 2015
- Mayıs Sayısı 2016
- Nisan Sayısı 2014
- Nisan Sayısı 2015
- Nisan Sayısı 2016
- Ocak Sayısı 2014
- Ocak Sayısı 2015
- Ocak Sayısı 2016
- Seyahat
- Şubat Sayısı 2014
- Şubat Sayısı 2015
- Şubat Sayısı 2016
- Temmuz Sayısı 2014
- Temmuz Sayısı 2015
- Temmuz Sayısı 2016
- Gurme Seyahat
- Haberler
- Yemek














