KARAKAS’TA ÜÇ FARKLI DENEYİM

MORENO Ülkenin dört yanını dolaşan, malzeme toplayan ve farklı bölgelerin yemeklerini menüsünde yorumlatıp bir arada sunan şef victor Moreno mutfağını “travelling cuisine” olarak ifade ediyor. Ama bunun asıl sebebi şefin…

KRİSTAL KAR’DA YILBAŞI

Dünyanın en uzun kayak pistlerinden birine ve Sadece Alplerde bulunan kristal kar kalitesine sahip Kars Sarıkamış’ta hizmet veren Duja Chalet, 19 Aralık 2024 tarihinde kış sezonunu açıyor. Üstün hizmet anlayışı…

SKY EXPRESS, İGA İSTANBUL HAVALİMANI’NA UÇUŞLARA BAŞLADI

Cumhuriyet’in 100. yılında “100 Havayolu” hedefine ulaşan İGA İstanbul Havalimanı, 2024 yılı için hedeflediği 110 havayoluna da sene bitmeden erişti. Yunanistan merkezli SKY express, ülkenin başkenti Atina’dan İstanbul’a ilk seferini…

MİLANO

Bu kozmopolit ve yaratıcı İtalyan kentinde modanın devlerinin gölgesinde alışveriş merakınızı sonuna kadar körükleyebilirsiniz.   Kabul, ilk bakışta Roma’nın yanında biraz sönük kalıyor. Bir yanda binlerce yıllık görkemli bir tarihî…

LEZZET VE GIDA GÜVENLİĞİNİN BULUŞMA NOKTASI: AMASYA ET ÜRÜNLERİ

Amasya Et Ürünleri, gıda güvenliği ve hijyen odaklı üretimiyle, yüksek kalitede et ürünleri sunma ilkesini benimseyerek; geleneksel lezzetleri çiftlikten sofraya tüketicileriyle buluşturuyor. Anadolu’nun verimli topraklarından gelen geleneksel lezzeti, kalite ve…

İTALYAN MUTFAĞININ ŞEHİRDEKİ YENİ RİTMİ, MONTEVERDI RISTORANTE

Lombardiya’nın zengin gastronomi kültürünü İstanbul’a taşıyan MONTEVERDI, Conrad İstanbul Bosphorus’ta kapılarını açtı! Kuzey İtalya’nın Lombardiya Bölgesi’ndeki Cremona yamaçlarının görkemli silüetinden ve ünlü İtalyan Barok besteci Claudio Monteverdi’den ilham alan Monteverdi,…