AVOYA Dinginlik ve Canlılığı Bir Araya Getiren Yeni Tat

Canlandırıcı, yenileyici ve gençleştirici minerallerin faydalarıyla tazeleyici bir içecek deneyimivadeden AVOYA, meyveli maden suyu serisiyle sofraların leziz eşlikçisi olmaya devam ediyor.Kategorisinde Türkiye’nin en yüksek magnezyum değerine sahip olan, koruyucu, tatlandırıcı…

Sankai by Nagaya, 1-2 Ağustos’ta Warehouse by The Stay’de

Bebek’in sadece 24 kişilik ikonik Micehlin yıldızlı omakase restoranı Sankai by Nagaya, yazın en özel buluşmalarından biri için Alaçatı’ya geliyor. Michelin yıldızlı şef Yoshizumi Nagaya’nın imzasını taşıyan yaz menüsünden seçili…

İncili Gastronomi Rehberi 2025 Yolculuğunda İlk Adımlar

Türkiye’nin gastronomi sahnesinde önemli bir referans noktası haline gelen ‘İncili Gastronomi Rehberi’, yedinci edisyonu için hazırlık sürecine 16 Temmuz 2025 Çarşamba Rixos Tersane Istanbul’da düzenlenen özel bir buluşmayla adım attı….

ZANZİBAR

tanzanya’nın en gözde tatil destinasyonlarından olan zanzibar, uçsuz bucaksız turkuazdenizi, yemyeşil doğası ve sualtı zenginlikleriyle herkesi büyülüyor. neden gitmeli? Afrika kıtasının Hint okyanusu’yla buluştuğu eşsiz güzellikteki Zanzibar, adadaki turkuaz denizlerde…

HALLSTATT

Avusturya’nın en popüler köylerinden olan ve sunduğu manzaralarla büyüleyen Hallstatt,Hallstätter gölü’nün güney batısında, salzburg’a yakın bir konumda yer alıyor. Neden gitmeli? Avusturya’nın en eski köylerinden olan UNESCo Dünya Mirası Listesi’ndeki…

TATİLİNİZ, DİJİTAL FIRTINAYA DÖNÜŞMESİN

Pandemi sonrası yeni dünya düzeni ve dijital dönüşüm ekosistemi, hepimizi yakından ilgilendiriyor. çünkü değişimin merkezinde insan ve de seyahat alışkanlıklarımız var. Pandeminin etkisiyle her yaIJtan insan bilgisayar ya da telefon…

YAZ SOFRALARINA LEZZETLİ BİR DOKUNUŞ: PEK FOOD LAHMACUN

Yaz mevsiminin canlılığını sofralarınıza taşıyan Pek Food Lahmacun, hem geleneksel hem de pratik lezzetiyle sofralarınızı şenlendiriyor. Yaz ayları, sevdiklerinizle kalabalık sofralar kurup keyifli sohbetler yapmanın en güzel zamanı. İşte bu…