Sapa İstanbul’da Tatların Büyüleyici Eşleşmesi

Sapa İstanbul, rakı kültürüne modern mutfağın imzasını atıyor   İstanbul’un seçkin gastronomi adreslerinden Sapa İstanbul, rakı kültürünü modern mutfak anlayışıyla harmanlayarak sunduğu “Rakı Eşleşmeleri Menüsü” ile geleneksel lezzet kültürünü incelikli…

TV+’tan yepyeni yaz kampanyası

TV+ birbirinden etkileyici filmlerden spor içeriklerine, kült dizilerden ödüllü animasyonlara kadar uzanan farklı içerikleriyle yaz sezonunu açarken çok özel bir yaz kampanyasını da izleyicileri ile buluşturdu. Türkiye’nin süper içerik platformu…

Kastamonu’ya yeni perspektif: Monuva

Yerelden evrensele bir köprü kurarak Kastamonu ve çevresinin doğal, kültürel ve tarihsel mirasına sahip çıkmak, bölgenin sürdürülebilir gelişimine katkıda bulunmak amacıyla kurulan Dünya Mirası Kastamonu İnisiyatifi Derneği (DMKI), Kastamonu’yu seyahatten…

SushiCo’dan Yaz Aylarına Taptaze Bir Başlangıç

Yeni Tatlar Menülerde! SushiCo, yaz sezonuna özel olarak hazırladığı yeni menüsüyle misafirlerini taze ve özgün lezzetlerle buluşturuyor. Yalnızca SushiCo için organik yöntemlerle yetiştirilen shiso yaprağıyla hazırlanan sushi’den, Kore ve Çin…

İDO’dan Fethiye-Rodos Arasında Tarihi Sefer!

38 yıllık denizcilik tecrübesiyle Türkiye'nin öncü deniz taşımacılığı markası İDO, Ege’nin iki gözde destinasyonu olan Fethiye ve Rodos arasında ilk seferini 31 Mayıs 2025 tarihinde başarıyla gerçekleştirdi. İDO’nun modern, hızlı…

Bağın Kalbinde Yeni Bir Konaklama Deneyimi: Les Bungalows

Ege’nin bereketli topraklarında, Torbalı’nın kendine has ışığında doğan yeni bir otel var artık: Les Bungalows. Lucien Arkas Bağları’nın tam ortasında, doğayla uyum içinde konumlanan bu özel otel, sadece konaklama değil;…

Tchibo ile kahve tutkusu dolu 75+ yıl!

Her bir fincan kahvenin ardında yatan tutku ve tecrübe ile yoluna devam eden Tchibo, globalde 75. ve Türkiye’de 20. yılını, 'Bu Tutku Kutlanır' sloganıyla Grand Pera'da kutluyor. Tchibo’nun Hamburg'da evlere…

Açık ateşin karakterini yeni yaz menüsüne taşıdı!

Madera, Türk mutfağını açık ateşin gücüyle yeniden yorumluyor Feriye, dekk, Restoran Modern markalarını bünyesinde bir araya getiren c-paces’in markası Madera, modern Türk mutfağını açık ateşin gücüyle yeniden yorumluyor. Latince’de “anne”…

GASTRONOMİ EĞTİMLERİNDE BU YAZ USLA’DABULUŞUYORUZ!

Gastronomi eğitiminde Türkiye’nin öncü kurumlarından USLA, hayallerine ilk adımı atmak isteyenler için, bol alternatifli ve çok renkli programları ile 2025 yaz dönemine başlıyor. Türkiye’deki en prestijli aşçılık ve otel yöneticiliği…

Miami Tropic: Lezzetin Yeni Merkezi

Miami'nin tropikal dokusuyla sanat ve tasarımı buluşturan Miami Tropic, Michelin yıldızlı şef Jean-Georges 'un imzasını taşıyan benzersiz bir gastronomi deneyimi sunuyor.   Proje dunyada michelin yıldızlı bir şefin imzasını taşıyan…