0

DERGİMİZİN ARALIK SAYISINA TURKCELL DERGİLİK, TÜRK TELEKOM E-DERGİ VE APPSTORE VE ANDROID STORE’LARDA FOOD AND TRAVEL TÜRKİYE UYGULAMAMIZDAN ULAŞABİLİRSİNİZ.

Gezi Haberleri

Avrupa’nın çatısında; Önce hijyen; İnterneti en hızlı ülkeler; Toroslarda kayak; Deliceye aşı dokonuşu; Alanya Ultra Trail’e katılmak için 5 harika neden…

Yemek Haberleri

İstanbul’da gerçek Meksikalı; Göktürk’ün Funny burgerleri; Cibalkapı’nın mezeleri artık evinizde; Villa Emma’dan ‘In House Dining’; Gelenekleri yaşatan tahin helva; Yerli ve doğal et Karkas Çiftliği’nde; Kayseri mutfağının adresi Çemen’s Gurme Haber 164 dakikalık lezzet yolculuğu

Check in

Lanzarote’de yeni bir tasarım liderliğindeki oteli ve üç şık Londra konaklama tesisini keşfedin

YEMEK

Mevsiminde / Tarçın Bu soğuk ve karanlık aylara karşı âdeta bir panzehir olan tarçının zengin karakteri ve ısıtıcı özellikleri, onu binlerce yıldır mutfakların vazgeçilmezi kılıyor

Dünya mutfağı / bir kâse mutluluk Enerji veren bu yararlı tariflerin tadını çıkarın. Malzemelerinden taşan sağlık, sizi kış boyu tok ve sağlıklı tutacak.

GURME SEYAHAT

Şifanın peşinde afyonkarahisar Hem Egeli hem Anadolulu Afyon, coğrafi konumuyla ve termal turizm gücüyle olduğu kadar mutfağının bereketiyle de özel, kendine has bir bölge

Yeni başlangıçlar Güneydoğu Asya’nın en karanlık günlerinden bazılarında hayatta kalmaya adapte olan Kamboçya’nın zengin ve incelikli mutfağı, haklı olarak büyük bir gurur kaynağı. Gözlerini sıkı sıkı geleceğe diken ülkede eski tarifleri toplayıp, korumak isteyen bir takım özel şeflerle tanışıyoruz

SEYAHAT

Kar mavisi İstanbul

Karlı bir günde İstanbul’un en güzel halleri objektiflere gülümser, anlar ölümsüzleşir. Bir kış günü İstanbul’u gezmek, başlı başına iyi bir fikir oluverir.

Kayak dosyası

Oksijen ve mutluluk dağıtan beyaz inciler

Tarihi kaplıcaların büyüsünde Budapeşte

Uzmanlardan safari rehberi İster sizin için bir ilk olsun, ister deneyimli bir kaşif olun; safariniz için rezervasyon yapmadan önce kaynağından bilgi edinmek çok önemli. Bölgedeki altı uzmana yerel vahşi yaşamdan en iyi şekilde yararlanmanız için sorular sorduk

ARKA SAYFA
Teknoloji

Seyahatin geleceği dijital dönüşümle şekillenecek

Info

Kitap Hafızalarda iz bırakan tatlar

Müze

Maziden bir seçki

Tarif defteri

Bir bilene sorduk

Priscilla Mary Işın

↑ Back to top