0

Yemek haberleri

Gerçek yemeğin peşinde

Yeni sezonda art arda iddialı restoranlar açan oteller arasına The Ritz-Carlton İstanbul da katıldı. Ana restoranını yenileyerek Atelier Real Food adıyla yeniden açan otelin ‘doğadan masaya’ konsepti dikkat çekiyor. Atelier Real Food, adından da anlaşıldığı gibi bugün tüm dünyada önem kazanan ‘gerçek yemek’ akımına odaklanıyor. Sunulan tüm yemeklerin taze ve mevsimsel olması öncelikleri. Dekorasyonu Portekizli mimar Patricia Pina tarafından yapılan Atelier Real Food’da kullanılan mobilyalar özel olarak üretilmiş. Konya’dan getirtilen sile taşı üzerinde servis edilen ev yapımı ekmekler ve organik zeytinyağı gibi detaylarla menü tamamlanmış. Üç yıldır Türkiye’yi karış karış gezen Fransız şef Andre Piednoir, Lübnan, Mısır, Portekiz gibi ülkelerin lezzetlerini özgün Türk yemekleriyle harmanlamış. Sadece akşam açık olan mekânda 19 Ekim’den itibaren Sunday Rotisserie brunch’ları da yapılacak. 0212 334 41 88; ritzcarlton.com

(22) (24)

↑ Back to top

Yorumlar

İlk yorum yapan siz olun.

Yorum yapın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.