0

Türkiye’nin Yüzde 100 Yerli Pirinci Kameo’nun Tüketimi Artıyorhttp://www.foodandtravel.com.tr/wordpress/wp-admin/edit.php

Türkiye’nin Yüzde 100 Yerli Pirinci Kameo’nun Tüketimi Artıyor

*Türkiye’de 2014’ten bu yana üretimi yapılan Kameo Pirinç, tane büyüklüğü ile göze, lezzetiyle de damaklara hitap ediyor. Türk mutfağındaki yerini sağlamlaştıran Kameo Pirincin önümüzdeki yıllarda tüketiminin daha da artacağı öngörülüyor.*
Türkiye’de ilk kez geçen yıl Duru markası ile tüketici ile buluşan Kameo Pirinç, kalitesi ve lezzetiyle mutfaklardaki yerini sağlamlaştırıyor. Baldo pirinçten türetilen, Türkiye’de 2014’ten bu yana üretimi yapılan Kameo Pirinç, tane büyüklüğü ile göze, lezzetiyle de damaklara hitap ediyor. Elde işlenmiş değerli taş anlamına gelen Kameo Pirincin önümüzdeki yıllarda baldo pirincin tahtını sarsacağı ve tüketiminin daha da artacağı öngörülüyor.
Duru Bulgur Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Duru, bulgura gösterdikleri hassasiyeti tüm ürün gruplarına gösterdiklerini söyledi. Başkan Duru, şöyle devam etti: “Duru Pirinç markamızla Türkiye’de yetişen, karışık olmayan kaliteli pirinçleri,tüketicilerimizle buluşturuyoruz. Kameo Pirinç de Türkiye’de yetişen %100 yerli pirinçtir. Görünümü Baldo pirince benzer ama aralarında tane ağırlığı bakımından çok az fark vardır. 2016’ta ilk defa Duru markası ile tüketiciyle buluşan Duru Kameo Pirinç, %100 yerli, Trakya

Gönen Pirincidir.”

*Kameo Pirinç Nasıl Pişer?*
Kameo Pirincin kıvamını tutturmak çok kolaydır. Bir bardak Kameo Pirince 2.5 bardak kaynar su eklenerek pişirilir. Pişme süresi diğer pirinçlerle aynıdır. 20 dakikada mükemmel lezzetli Kameo pirinç pilavı hazırlanabilir.

↑ Back to top