0

KUZU CİĞERİNDEN PROFİTEROL

İndhira Taşpınar, Beyoğlu’na DJ performanslarıyla hareket getiren mekânı Propaganda’nın mutfağını da ihmal etmiyor. Tasarımı sebebiyle menüye fanzin demek belki daha doğru. Barselona’daki Xemei restoranın ikiz şefleri, Stefano ve Max Colombo tarafından yaratılan lezzetlerle şenlenen menüde kuzu ciğer profiterol, kabaklı carpaccio, güveçte rosemary ve tereyağında pişmiş dana etiyle hazırlanan galtas de ternera gibi farklı lezzetler var. Beyoğlu’nda yiyebileceğiniz en şık enginarlı kalamar dolmanın da Propaganda’da olduğunu söyleyelim.

Suriye Pasajı

No: 166-10 Asmalımescit; 0212 252 71 81; propagandaist.com

↑ Back to top

Yorumlar

İlk yorum yapan siz olun.

Yorum yapın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.