0

İKİSİ BİR ARADA

Yeni yıla aile ve dostlarıyla canlı müzik eşliğinde girmek isteyenleri özel bir menüyle ağırlamaya hazırlanan Gümüşsuyu
Restaurant, yeni yıl keyfini brunch’la tamamlıyor.

CVK Park  Bosphorus İstanbul bünyesindeki restoranda, Şef Maximilian J.W tarafından hazırlanan salepli ayva çorbası, patates mantosuyla kapatılmış somonlu enginar dolması, taze baharatlı organik hindi sarma, baklava hamurunda iç pilav gibi lezzetler yılbaşı sofrasını süsleyecek. Yılbaşı gecesinin yorgunluğunu atmak ve güzel bir başlangıç yapmak isteyenleri ise, yılın ilk günü zengin bir brunch bekliyor olacak. 0212 377 88 88; parkbosphorushotel.com

↑ Back to top

Yorumlar

İlk yorum yapan siz olun.

Yorum yapın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.