0

ANTRE
Antalya’da alternatif turizmin yıldızı golf sahaları

Gezi haberleri

Bodrum’da lezzetli tatil, 6 durakta Datça, Fransız Pireneleri’nde yoga kampı, Doğu Karadeniz turu, Güneydoğu Asya’da sosyal sorumluluk ve tatil bir arada

Oteller

İbiza, Londra, Singapur ve Kuzey Ege’deki Yunan adası Skiathos’ta yeni açılan hip oteller

Yemek haberleri

Peru mutfağı İstanbul’da, sağlıklı yaşam için smoothie, Anadolu’dan yaz lezzetleri, İstanbul’da pastacılık atölyesi, Yörüklerin nefis lezzeti cifne

Restoran haberleri

İstanbul’da Bebek, Batı Ataşehir ve Moda’da açılan en yeni mekânlar

Restoranlar

Emre Çapa’nın sevilen konsepti Duble Meze Bar Karaköy’ü, İstanbul’un gözde mekânları ise sahilleri şenlendiriyor

YEMEK
Özel menü Avustralyalı şef Hayden Quinn’in Ortadoğu’dan Pasifik kıyılarına uzanan renkli ve sağlıklı malzemelerle dolu tabakları, gününüzü aydınlatma garantili

GURME SEYAHAT
Okyanustaki kırsal Denizden gelen meltemlerin öptüğü ve çam ağaçlarıyla kaplı dağların beşiğini salladığı

Cantabria’da boyundan büyük işlerin hakkından gelen mutfak sanatlarını keşfedin

Kalp eriten dondurmalar

Bol salepli kaymaklı dondurmadan sorbe ve gelato’ya, İstanbul’da yaşayanlar için şehrin kalp eriten kaliteli dondurmalarını tattık

SEYAHAT
Çeşme dosyası Çeşme’nin kısa sezonuna damgasını vuran mekânları, ses getiren plajları, çok sevilen klasiklerini bir araya getirdik

Haftasonu

Yunanistan’ın İyonya denizindeki iki adası Lefkada ve Kefalonya, mavi-yeşil tutkunlarının kalbini tüm hazineleriyle fethediyor

Seyahat

Cape Town’da doğal yaşamı ve organik gastronomiyi destekleyen çiftlik ve bağ evleri, nitelikli tasarımı lüks konaklama ögeleriyle birleştirerek şehri ziyaret edeceklere keyifli bir alternatif sunuyor

Çocuklu tatil dosyası

Ailece tatil yapabileceğiniz, çocuklar için eğlenceli ve eğitici aktiviteler, size özel lezzetler sunan Avrupa adalarını seçtik

48 saat Santa Barbara, Perpignan ve Lima

ARKA SAYFA
Tarifler
İnfo Renkli öneriler, yeni ürünler, fırsatlar
Bir bilene sorduk Profesyonel golf kariyerinden sonra kendini yetiştirerek aşçılığa yönelen James Close ile İngiltere’nin kuzeydoğusundaki iki Michelin yıldızlı restoranı ve ilhamlarını konuştuk.

↑ Back to top