0

Gezi haberleri

Sele üstünde Laos, 6 durakta Durban, minikler için Londra rehberi, gizemli Nepal-Bhutan turu, Büyükada ve Kaçkarlar’da maraton heyecanı

Haber

Erzurum’un muazzam soğuğu eşliğinde, Palandöken’in uluslararası seviyedeki pistlerinde muhteşem toz karın ve konforlu konaklamanın tadına varın

Oteller

İstanbul ve Elazığ’da en yeni oteller; Tayland’ın Samui Adası, Meksika’nın Baja yarımadası ve Sydney’in gözde mahallesi Chippendale’den yeni konaklama alternatifleri

Haber

Uslanmaz kayakçılardan bezgin tatilcilere, beyazın huzuruna doymak isteyenler, Köroğlu Dağları’nın zirvelerindeki Kartalkaya’da aradığını buluyor

Yemek haberleri

Ördek yağının kullanım alanlarından ‘çirkin meyve’ hareketine, Oslo’da kahve molasından Doğu Akdeniz mutfağının sihirli lezzeti tahine, dünyanın dört bir yanından haberler

Haber

S.Pellegrino Young Chef 2016 yarışması start aldı. Dünyanın en iyi genç şefleri ünlü olma fırsatını arıyor

Restoran haberleri

İstanbul’da Nişantaşı, İstinye Park, Kozyatağı ve Karaköy’den en yeni adresler

Restoranlar

Efsanevi The House Cafe’nin yaratıcılarından yeni bir konsept ve İstanbul’un veganlarını mutlu eden az sayıda adresten en dikkat çekenleri sayfamızda

Ayın konuğu

Titanic Hotels ve Hasır markalarının yaratıcısı, AYG Grup Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Aygün’le turizm ve gastronomi sektörlerinde başarılı olmanın sırrını konuştuk

Mutfak sırları

Eataly İstanbul’un executive şef’i Claudio Chinali, İtalya’da karnaval zamanını sembolize eden geleneksel lezzetleri Food and Travel okurları için yazdı

YEMEK

Yakın plan İngiliz ödüllü çikolata ustası ve pasta şefi Will Torrent’ten trüften temper’lemeye, çikolata sanatının karanlık sırları ve eşsiz tarifler

GURME SEYAHAT  

Mazaka’ya dönüş Kayseri, sırtını dayadığı görkemli Erciyes Dağı’ndaki modern kayak merkezleri, onlarca farklı doğa parkuru ve antik çağlardan bugüne taşıdığı güçlü mirasın haricinde güçlü mutfağıyla da turizmde atılım peşinde 72 Aslan payı Nouvelle cuisine’in doğum yeri Lyon’da bugünün usta şeflerini yetiştiren mère’lerin izinden mutfak kültürünün kökenlerini keşfediyoruz

KIŞ TATİLİ DOSYASI

Sevgililer Günü’nde nerede yemeli? Paris’ten San Sebastian’a, gezegenin dört bir yanından yıldız şeflerin restoranlarında, yıllarca konuşacağınız bir Sevgililer Günü yemeği için öneriler 70 Sevgililer Günü’nde nerede kalmalı? Maldivler’den Hawaii’ye, her biri romantizmin dozunu arttıracak ayrı bir güzelliğe sahip otellerden bir oda seçin

SEYAHAT

Safarinin abecesi Vahşi yaşam fotoğrafçıları Kym ve Tonya Illman, Afrika’da Food and Travel okurlarıyla, harika bir safari deneyimi ve muhteşem fotoğraflar için gerekli ipuçlarını paylaşıyor 71 48 saat Viyana, Gdansk, Budapeşte

ARKA SAYFA

Tarifler

İnfo

Renkli öneriler, yeni ürünler, fırsatlar

Bir bilene sorduk

Mutfak dünyasının Antonio Banderas’ı şef Omar Allibhoy ve Kayseri’nin tanınmış markası Çemen’s Gurme’nin genel müdürü Hülya Tiritoğlu konuğumuz…

↑ Back to top