0

   Antre Lavanta kokulu Provencewebready_038

Gezi haberleri Kekova’da kano, vahşi Güney Amerika, Kaş’ta rekor peşinde koşan paletsiz dalışçı Derya Can’la söyleşi

Oteller Karaburun, Çeşme,  Paris ve Beijing’den en yeni haberler

webready_073

 Haber Paris’in en işlek mahallesinde, yepyeni bir konaklama alternatifiwebready_055

Haber Cunda’ya deniz uçağıyla uçun, Ortunç’un pırıl pırıl sularına konun

Ayın konuğuwebready_020

Vedat Milor’la yeni kitabı İstanbul 100 Lokanta’nın yayımlanmasının  ardından buluştuk, gastronomi başlığının altını doldurduk

Haber

Akdeniz Ülkeleri Mutfak Günleri, 3-6 Eylül’de Hatay’da düzenleniyor

Yemek haberleri Kopenhag’da gastronomi sempozyumu,webready_037

Zuma’nın Datça çıkarması, Big Chefs Diyarbakır’da

 Restoran haberleri İstanbul’da Arnavutköy, Şaşkınbakkal,

webready_066

Beyoğlu ve Tarabya’dan; ayrıca İzmir-Alaçatı’dan en yeni restoran haberleri

 Restoranlar Roma ve Salzburg’da usta şeflerden nefis

lezzetler sunan köklü mekânlar; Alaçatı, Ayvalık, Datça ve

Antalya’dan gurmelere layık duraklar

Mutfak sırları  webready_052

Klemantin’in sahibi ve şefi Deniz Orhun,    şerbetin inceliklerini anlatıyor

Mercek altında Sosyal medya fenomenlerine seyahat

tercihlerini ve fotoğraf  sırlarını sorduk

YEMEKwebready_038

 Mevsiminde Çok sevgili ‘meyve’ domatesin her halini seviyoruz

  GURME SEYAHAT

Bulut ülkesi Rize ve yaylaları, endemik ve gastronomik

hazineleriyle değil, unutulmaz manzaralarıyla da hafızalara

kazınan eşsiz bir bölgewebready_048

Danimarka atağı Ülkenin dört bir tarafına, dolayısıyla birbirinden özgün adalarına yayılan restoranları,

organik çiftlikleri ve butik üreticileri keşfedin

 MAVİ YOLCULUK DOSYASIwebready_022

Heyamola Akdeniz ve Ege’nin uçsuz bucaksız mavi sularında yelken açacağınız rotalar, demir atacağınız koylar, limanlar

Zümrüt ada Midilli Yeşilin her tonuyla çevrelenmiş uzun

sahiller, geleneklerine bağlı muazzam bir gastronomi kültürü…

 SEYAHAT

 İspanya’nın keşfedilmeyi bekleyen ruhani bölgesi Galiçya, sadece hac yolcularını değil, daniz mahsulleri satan restoranları tavaf etmek için gelenleri de ağırlıyor

 48 saat Saraybosna,  Piran, Sofya

webready_071

 ARKA SAYFA

Tarifler

 İnfo Renkli öneriler, yeni ürünler, fırsatlar

Bir bilene sorduk

webready_044

Michelin yıldızlı San Sebastian’lı

şef Elena Arzak ve Ottoman Hotels Group Genel Müdürü

Serdar Balta’dan öneriler, hikâyeler…

 

 

 

 

 

↑ Back to top

Yorumlar

İlk yorum yapan siz olun.

Yorum yapın

Your email address will not be published.

*