0

İçindekiler İçindekiler

San Sebastián
Michelin denetçilerinin sevgili kentinde mutfak devriminin izleri

Cheesecake

İyi bir cheesecake’e kim hayır diyebilir?

Kyoto
Geleneksel Japon mutfağı

Tire
Ege’nin hamarat ovası

Cruise dosyası
Gemi seyahatiyle dünyanın sonuna yolculuk

Madagaskar
Şimdiye kadar algıladığınızdan çok daha farklı, alternatif bir evren…

48 saatte Prag, Viyana, Eskişehir…

Ajanda
İstanbul’dan konserler, sergiler, dünyadan festivaller…

Gezi haberleri
Altı durakta Ankara, Galapagos’ta cennet provası, Konya’da Şeb-i Arus törenleri, eyer üstü tatiller…

Oteller
Viyana, Şili, Hawaii, Maldivler ve Türkiye’de açılan oteller…

Yemek haberleri
Sofranıza eklemek isteyeceğiniz antikalar, sağlıklı sebze cipsleri, nefis ekmekler, kahvenin sırları,

Anadolu’nun kalbinden bir tat:
Konya küflü peyniri.

Restoran haberleri

İstanbul’dan yeni adresler: Naif Karaköy, Morini, Parlé, Jamie’s Italian, Hardal Caddebostan.

Restoranlar
Flamingo, Prag’da Mlynec, New York’ta bir klasik: Eleven Madison Park. Ayrıca balık restoranları üçlemesi.

Ayın konuğu
Ahmet Ümit’le yeni romanı Beyoğlu’nun En Güzel Abisi ve sevdiği kentleri konuştuk.

Mutfak sırları
Maksut Aşkar mutfağındaki sonbahar sebzelerini ve narenciye dokunuşunu anlatıyor.

VE DAHASI DEVAMI FOOD AND TRAVEL TÜRKİYE KASIM SAYISINDA...

 

↑ Back to top

Yorumlar

İlk yorum yapan siz olun.

Yorum yapın

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.